Möten & Events 2018

Välkommen till årets största mötesmässa!

21 och 22 februari går Nordens största mässa för mötes- och eventindustrin av stapeln på Kistamässan.

Välkommen till en mötesplats fylld med nyheter och inspiration för dig som bokar och organiserar möten, företagsevent och affärsresor. Här upptäcker du olika typer av konferensanläggningar och får dessutom en rejäl dos kompetensutveckling på köpet om du deltar i någon av alla seminarier och workshops.

Mässan gästas av föreläsare som Tobias Karlsson, Retorikern Elaine Eksvärd och äventyraren Ola Skinnarmo. Malin Ström lär dig mer om Social Selling, och Fredrik Reinfeldt talar om ”Att leda i förändring”, om hur vi påverkas av förändringar som sker omkring oss i världen. Som mässbesökare får du utan kostnad tillträde till samtliga föreläsningar. Läs mer om alla evenemang och registrera dig utan kostnad här.

I monter G:07 ger vi dig, som ännu inte besökt oss, en inblick i hur livet på Runö Möten & Events ser ut. Är du en återkommande gäst hos oss tar vi gärna tillfället att lära känna dig lite bättre. Tillsammans med aktivitetsbolaget More Activities guidar vi dig i djungeln av aktiviteter som passar dig och dina kollegor bäst för ett specifikt tillfälle.

Vi ser fram emot att träffa, och lära känna dig som planerar och bokar möten, events och konferenser.
Välkommen!