Prata med våra experter

Hör av dig direkt till mig så hjälper jag dig vidare.

 • Bokning
 • Marianne
 • 08-555 380 00
 • Maila mig
 • När du planerar konferensen

  Vi vill att du ska vara trygg i ditt val av konferensanläggning. Därför bjuder vi gärna på en förhandsvisning så att du får bekanta dig med Runö och upptäcka möjligheterna.

  Bakom varje framgångsrik konferens ligger gedigna förberedelser

  För att ett möte ska bli perfekt krävs omsorgsfulla förberedelser. En viktig del är att bekanta sig med mötesplatsen, dess möjligheter och förutsättningar. För att du ska känna dig bekväm med Runö bjuder vi gärna på en förhandsvisning.

  Du kommer till oss och vi visar upp de stora möjligheterna med Runö. Du guidas av någon av våra projektledare och ni går igenom faciliteter, tittar på unika behov och vilka förutsättningar som finns för ditt möte. Våra projektledare har lång erfarenhet och ser som sin uppgift att guida dig till det bästa mötet någonsin. Du ska bli så nöjd att du återvänder många gånger.

  En annan mycket viktig del är hur du skapar ett möte man minns – ett möte som känns. Det handlar mycket om hur du bäst får dina mötesdeltagare att interagera med varandra. Fråga gärna våra mötesexperter om tips på vägen!

  Fyll konferensen med mervärden

  Din projektledare berättar om hur konferensens syfte kan nås genom nya infallsvinklar och grepp. Det kan till exempel vara en inspirerande föreläsare som belyser ett viktigt ämne, eller en rolig aktivitet som svetsar er samman. Bara fantasin sätter gränser.

  Företagsprofilerad mötesadministration

  Skulle det underlätta om vi tar hand om era inbjudningar och påminnelser samt tackbrev efter genomfört möte? Vi kan även skapa en snygg och unik webbplats exklusivt för ert evenemang, kickoff eller konferens. Läs mer om tjänsten Deltagarhantering hos vår partner Svenska Möten.