Näringslivsmässan Business Österåker

Jubileum för Business Österåker

För femte året i rad slår vi upp dörrarna för Österåkers Näringslivsmässa – Business Österåker. Fredagen den 17 november blir en dag i näringslivets tecken. Runöhallen fylls till bredden av företagare och du får chans att upptäcka vad som händer i kommunen. Här nätverkar du med kollegor, kunder, nya och gamla affärskontakter. Efter mässan förvandlar vi lokalen till en plats där middag och fest kryddas av en fantastisk jubileumsshow.

 

Business Österåker skapar möten och affärer mellan företagare. Alla företagare är välkomna att vara med och marknadsföra sitt företag för andra företagare i Österåker. Boka din utställningsplats här och ta med din personal för en givande dag och trevlig kväll tillsammans. Detta är ett samarrangemang mellan Österåkers kommun, Runö Möten & Events, Företagarna Österåker, Fix Media och Popskolan.

Program

Näringslivsmässa
Dagen inleds med en B2B mässa i Runöhallen med plats för drygt 100 utställare från olika branscher. Ett utmärkt tillfälle att knyta nya kontakter och visa upp ditt företag.

08.00   Öppet för utställare att göra i ordning sitt utställningsbord.
10.00   Mässan öppnar för besökare. Caféserveringen öppnar.
11.30   Lunchbuffé för 160 kronor/person kan förbokas mellan 11.30 och 13.00. Boka bord på 08-555 380 00.
14.00   Utdelning av pris för bästa utställare på mässan.
15.00   Mässan stänger.
16.00   Baren är öppen.
19.00   Välkommen på fest!

Företagsmiddag
Kvällen fortsätter med mingel, middag och en jubileumsshow med uppträdanden av Magnus Carlsson och Jessica Andersson. Ta med din personal och gör detta till årets händelse! Är du ensam i företaget är detta kvällen du har möjlighet att uppleva gemenskapen vid ett stort arrangemang. En kväll som bjuder på bra underhållning, god mat, hög stämning och chans till nya kontakter.

Plats
Runö Möten & Events, Näsvägen 100 i Åkersberga

Anmälan
Boka din plats på mässan och jubileumsshowen på www.businessosteraker.se

Frågor?
Mer information finner du på www.businessosteraker.se
Kontakta Fix Media AB på 08-540 883 00 eller via e-post boka@businessosteraker.se

 

ARRANGÖRER


 

Arrangörer Business Österåker