Näringslivsdagen Business Österåker

Näringslivsmässan Business Österåker

För tredje året i rad arrangerades Business Österåker i Runöhallen. På mässgolvet minglade besökarna med de utställande företagen. Här knöts många nya band och idéer föddes. Flera av besökarna fick en välförtjänt massage, information om sin hälsa eller försäkring. Andra köpte årets första julklappar.

Näringslivsmässan blev återigen en energiinjektion för företagarna i kommunen. Det är en härlig känsla av samhörighet och förståelse företagarna emellan.

Ett uppskattat avslut på dagen är den årliga middagen där även Näringslivsrådets Entreprenörspris delades ut till Winther Bredband. Middagen kryddades dessutom av kämparglöd, hurrarop och stående ovationer. För underhållningen ansvarade More Activities och Popskolan med deras fantastiska elever. I kommunen finns så mycket glöd, kunskap och här föds troligen en och annan stjärna på musikhimlen.

Bilder från dagen och en lista på utställande företag hittar du här.

Business Österåker är mässan där små som stora företag träffas under en dag för att lära känna varandra, mingla och framför allt skapa nya kontakter för framtida affärer. Arrangörer av mässan är Österåkers Kommun, Runö Möten & Events, Företagarna Täby-Österåker, lokaltidningen Kanalen Åkersberga, Popskolan och Almgrens Buss. Efter en lyckad mässdag hoppas vi att alla företag fått ut något nytt av dagen och att traditionen fortsätter även nästa år.