Naturen – en hälsoboost & inspiratör

Många är sätten för att må bra på arbetet och livet i stort. Så är det viktigt hur deltagarna på mötet mår? Och kan du som arrangör påverka?

Vi känner alla igen att den yttre miljön påverkar vår inre förmåga. Det finns dessutom mycket forskning, som kopplar utevistelse till positiva effekter på välbefinnande, kreativitet, kognitiva funktioner och hälsa generellt. Är du sugen att testa den nya trenden att skogsbada i vårt naturreservat? Det är en terapiform som bland annat hjälper till med återhämtningen och öppnar våra sinnen.

Har du råd att bara boka en konferenslokal?

Till nästa möte, fundera på hur du kan stimulera till att öppna sinnet och skapa engagemang. Passar det med en Walk & Talk där ni flyttar med er samtalen till promenaden i naturen eller kan hela mötet ske på en klippa i skärgården eller i en glänta i skogen? Och var beredd, när idéerna börjar flöda kan allt hända. Speciellt om deltagarna redan innan känner att ni har ett tillåtande klimat där alla är intresserade av nya tankar.

Ta båten till mötet

Starten på mötesdagen kan vara avgörande för hur resultatet av mötet blir. Ett tips för en gemensam uppstart är att börja mötet med en båttur från en kaj i Stockholm. När du kliver ombord på en båt och reser genom skärgården släpper du vardagen och tar fram dina nyfikna glasögon med öppen närvarande blick. Varför inte påbörja dagens agenda med en god sjöfrukost till vågornas brus?

Vem är gästen?

Har du deltagare från väldens alla hörn? Bjud dem på något helt unikt – Stockholms Skärgård. En utflykt med kajak, sälsafari, en fisketur eller snabb RIB-tur i skärgården kommer ge dem ett minne de aldrig glömmer. Från bryggan på Runö Möten & Events kommer ni direkt ut i Trälhavet och båtresan till centrala Stockholm tar en dryg timme.

Är du nyfiken på vad vår mötesplats kan ge din grupp, slå en signal på 08-555 380 00, så visar vi dig runt på vår halvö.