Mikael och Camilla

Nu välkomnar vi hösten

Efter en skön sommar har vi öppnat våra dörrar, laddade och klara inför en ny säsong.

Välkommen säger vi även till gamla och nya gäster samt flera nya medarbetare. Caroline, som kommer arbeta med vår ekonomi, Ingemar som hjälper till med vår teknik och Veronica som ni träffar i restaurangen.

I vårt nybyggda kök har vi ny ledning av Mikael Forssell som är kökschef här på Runö. Mikael har tidigare arbetat på flertalet restauranger och hotell i centrala Stockholm. Han ser fram emot att sätta säsongens råvaror i fokus tillsammans med våra rutinerade kockar.

Camilla Bäckström är vår nya platschef och kommer senast från Scandic Hotels. Där har hon arbetat på flera hotell och på många olika positioner, senast som hotellchef. Med sin gedigna hotellbakgrund och känsla för service, struktur och kvalitet blir det ett bra tillskott till verksamheten.

Tillsammans ska vi fortsätta utveckla Runö så att stora och små grupper får minnesvärda möten här. Att stora grupper trivs bra på Runö känner vi till och nu har vi ökat utbudet för mer privata möten även för våra mindre grupper. I hotellhuset Smeden har vi slagit upp dörrarna till våra nya mötesrum med utsikt över vår vackra natur. Här finns tre nyrenoverade rum intill varandra. Ett stort och ljust mötesrum med plats för upp till 30 personer i u-bord. Bredvid ligger ett mindre styrelserum med plats för upp till 12 personer och ett rum där du kan krypa upp i en soffa och låta idéerna flöda.

Hoppas att vi ses i höst!