Ny teknik för videomöten

På Runö Möten & Events finns ett stort utbud av konferenslokaler i varierande storlekar. Varje lokal har teknik anpassad efter rummet och en tekniker hjälper alltid till vid uppstart. 

Förbättra kvalitén på ditt digitala möte

Vi har installerat en videobar under 75″s skärmen i ett styrelserum. Den kopplas enkelt ihop med din egen laptop och möjliggör möten i mötesplattformar som Teams eller Zoom. I samma enhet finns mikrofon, högtalare och en kamera som följer den som talar.

Här kan upp till sex personer träffas fysiskt samtidigt som många fler deltar digitalt. Ljud och bildkvalitén är långt bättre än det normala och ni tar dessutom del av vår ordinarie konferensservice.

Låt inte avståndet hindra dig att hålla givande möten, boka mötet hos oss istället!

 

Avancerad mötesteknik 

Hur ni än väljer att ses, finns här plats för alla typer av möten. Möten där ni samlas och vi ger er förutsättningarna för att genomföra mötet på allra bästa sätt.

Vare sig ni väljer ett litet styrelserum, en stor eventlokal eller en uppbyggd studiomiljö anpassar vi tekniken för varje tillfälle. Vårt samarbete med Informationsteknik ger dig extra trygghet till ett lyckat möte.