Nya dubbelrum

16 nya hotellrum med plats för två

Nu kan vi äntligen ta emot fler gäster som föredrar att dela rum. Det betyder inte bara att vi fått fler bäddar, om ni kommer många. Det betyder dessutom att det blir trevligare för familj och vänner, som kan dela rum, när du arrangerar en större fest hos oss.

Den senast tiden har vi renoverat eller fixat till flera av våra hotellrum. Nu har dessutom 16 rum som förvandlats till dubbelrum. Rummen har fått nya textilier, ny färg och konst på väggarna. Golven har slipats och möblerna är nya i fin kvalité.

Hotellrummen på Runö Möten & Events

Våra 244 bäddar är fördelade på 9 olika hotellhus och tre olika hotellrumskategorier; enkelrum, dubbelrum och dubbelrum superior. Alla hotellrum har helkaklade badrum med golvvärme, sängar i bra kvalité, en arbetsplats och i våra åtta superiorrum finns dessutom en loungdel med en bäddbar soffa. Läs mer om våra hotellrum här.

Konferens i eget hus

Vår mötesplats ligger på en höjd med utsikt över ängarna, havet och naturreservatet. Ett 30-tal konferenslokaler erbjuder olika typer av miljöer till ditt möte. Även hotellhusen erbjuder mötesrum och är en perfekt plats för mindre, mer privata möten. De nya dubbelrummen är utplacerade i fyra olika hotellhus. Det betyder att ni som vill konferera i ett eget hus, numera kan husera ännu fler i samma byggnad.