Nytt i Runöhallen

Runöhallen öppnar upp

Från den nya utkiksplatsen ser du inte bara scenen utan även naturen, fåren, kanalen och vackra Österskär på andra sidan vattnet. Om du vill förstås. Den här konferenslokalen passar precis lika bra för uppträdanden från scen och teambuildingaktiviteter.

Runöhallen – 800 kvm möjligheter

Konferens, livestudio, kongress, mässa konsert eller fest. I vår eventlokal är det bara fantasin som sätter gränserna.

Den smarta planlösningen där kaffeloungen är en del av mötesmiljön bjuder in till avslappnade och smidiga pauser. Här dukar vi upp fikabufféer, mingelluncher och en och annan galamiddag. Eventlokalen rymmer inte bara 380 middagsgäster vid runda bord, här finns även en scen för spex och underhållning till middagen.

Nya fönster

Utmed hela ena långsidan hittar du en nya Utsikten, där vi numera kan erbjuda ännu mer utställningsyta framför stora fönster, eller en skön plats att krypa upp och vila fötterna på en stund. Välj själv om du vill titta på scen eller ut i naturen, självklart kan vi fortfarande mörklägga lokalen för att rikta ert fokus.

Golvet i eventhallen

Allt har slitits ut, gjutits om och lagts på igen. Så testa oss gärna, vi lovar att hur många som än må hoppa samtidigt eller hur många bilar ni än tar in i lokalen så märks inte en ända skakning!

 

Mer om eventlokalen hittar du här