Partners och certifieringar
för ett bättre Runö

Genom samarbeten och certifieringar vill vi kvalitetssäkra Runös verksamhet. Vi har valt att granskas och bedömas av ledande aktörer med krävande klassificeringssystem.

Här har vi samlat några av våra utvalda partners. Kunniga företag som vi samarbetar med för att ge ert möte de absolut bästa förutsättningarna att nå syftet med mötet. Låt oss ta del av dina tankar, anledningen till att ni träffas och målet ni vill uppnå på just detta möte. Tillsammans fyller vi ert möte med inspirerande upplevelser och skapar ett minnesvärt möte.

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att
utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Runö Möten & Events är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga säkerhet– och kvalitetskrav. Vi är dessutom certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Runö Möten & Events äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

Utvald av Svenska Möten
motescertifiering

Vi är mötescertifierade av Svenska Möten.
Att vara mötescertifierad av Svenska Möten innebär att medarbetare på vår anläggning har genomgått en omfattande utbildning med syfte att fungera som rådgivare genom hela boknings- och planeringsprocessen av möten och konferenser. Genom att certifiera våra medarbetare säkerställer vi att vi har den kunskap som krävs för att vi på bästa sätt ska guida dig som kund till bättre och mer effektfulla möten som uppfyller dina syften och mål.

För miljön och din upplevelses skull har vi KRAV-certifierat vår restaurang. Det betyder att alla våra måltider har minst 25 % godkända livsmedel, och att vi kontinuerligt arbetar för att minska vår klimatpåverkan. Länk till certifikat.

Runö Möten & Events har en KRAV-certifierad restaurang
Visita

Visita är en bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen. Runö Möten & Events är medlemmar i Visita tillsammans med många andra hotell, restauranger, konferensanläggningar och turist- och eventföretag.

Visita utbildar ständigt branschen och är ett stöd för oss som arbetsgivare. Det betyder vi har ett kollektivavtal och att anställda hos oss arbetar under schyssta villkor.

Vi är medlemmar i IACC, en internationell konferensorganisation med närmare 400 konferensanläggningar. Alla IACC-anläggningar är utvalda och kvalitetstestade enligt IACCs krav och håller mycket hög kvalité och servicenivå. IACC Sweden är en ideell förening med ett 20-tal medlemmar och en naturlig partner för anläggningar och organisationer som vill utveckla och stärka sin position inom mötesindustrin.

Runö Möten & Events är medlemmar i mötesorganisationen IACC
GreenStar_platta

IACC har en egen miljöcertifiering, Green Star. I Green Star kan konferens-anläggningarna uppnå olika grader beroende på hur välutvecklat deras miljöarbete är. Runö stoltserar med en Guldnivå vilket betyder att vi uppfyller 85 % av IACCs kriterier.

Vi är kranmärkta!
Vi tar ställning för en bättre miljö och serverar och dricker färskt, nyttigt och
lokalproducerat kranvatten istället för förpackat vatten. Inga förpackningar betyder inget avfall, inga transporter och inga utsläpp!

Kranmärkt är en nationell hållbarhetsmärkning för verksamheter som väljer kranvatten istället för förpackat vatten. Läs mer på kranmarkt.se

Kranmärkt
safehotels_rgb

På Runö har brandskyddsarbete högsta prioritet. Vi utbildar personal, dokumenterar och kontrollerar kontinuerligt det förebyggande brandskyddet på konferensanläggningen. En viktig del av arbetet är Safehotels Fire Certificate, som säkerställer hög brandsäkerhet för både gäster och personal.

Hjärtstartare finns på Runö Möten & Events. För att rädda liv och vara en trygg mötesplats tränas vår personal årligen i D-HLR. Vi praktiserar hur en hjärtstartare fungerar och lär oss hjärt- och lungräddning. Vår defibrillator är placerad i receptionen och är framme hos dig inom någon minut om olyckan skulle vara framme.

hjartstarare_platta
albert_platta

Vi samarbetar med mötes & innehållsproducenten – Albert Production. Albert vägleder företag och kvalitetssäkrar möten för att nå långsiktigt fina resultat. Flera av Runö Möten & Events gäster har tillsammans med Albert skapat möten utöver det vanliga. Nyfiken på hur? Slå en signal så berättar vi mer.

ArtistTorget är en erfaren leverantör som vet precis hur man skapar en lyckad tillställning med musik och underhållning. Det finns underhållning som passar alla tillfällen oavsett om det är en liten detalj eller ett helt koncept. Med ett brett nätverk av artister och underhållare tar de fram det som passar just ert arrangemang bäst.

artist_platta_2
more_platta

More Activities är vår lokala aktivitetsarrangör med stort kunnande på vår skärgård och aktiviteter för stora grupper. Navigeringstävlingar, RIB och musiktävlingar och galor av olika slag, för att bara nämna en del av utbudet.

För att ge mötet ny energi och annorlunda upplevelser arbetar vi tillsammans med Yogabolaget. De är specialiserade på Yoga och friskvård och skräddarsyr både korta och långa aktiviteter. Yogan hjälper dig på ett mjukt och kraftfullt sätt att hitta balans i det inre såväl som det yttre.

yogabolaget_platta
kammarkollegiet_platta

Vi är en ramavtalsleverantör till Statens inköpscentral. Hos oss kan du som avropande myndighet nyttja ditt ramavtal.

Almgrens Buss är vårt lokala bussbolag som vi använder för dina resor till oss.

almgrens_platta
puls_platta

Puls är en aktivitetsarrangör som erbjuder äventyr, aktiviteter och vildmarksupplevelser. De har ett brett utbud som spänner sig mellan prisbelönta kajakturer, roliga tävlingar, underfundig teambuilding och eller företagsevent.

Vi vill att du enkelt ska lära känna oss. För att visa upp vilka vi är frågar vi kunder som varit här om deras upplevelse på plats. Det gör vi med hjälp av en helt oberoende rekommendationssajt Reco.

Rekommenderat företag Reco
CovidClean Certified

Säkerheten och hälsan för våra gäster och personal är vår största prioritet. För att hantera det utvecklade vi rutiner och arbetssätt för att följa de lagar och rekommendationer som gällde under Coronapandemin. Detta resulterade i en CovidClean certifiering och alla lärdomar från den tiden lever fortfarande kvar. Idag följer vi myndigheternas uppmaningar och tänker extra mycket på städning, hygien och fysisk distansering. Vi är dessutom utbildade och medvetna om hur vi kan ge er en trygg vistelse hos oss.