Servis sökes till Runö Möten & Evensts

Skiftledare restaurang

Nu söker vi en skiftledare till vår restaurang som har servicen i sitt DNA som med sitt eget unika jag skapar personliga gästupplevelser och arbetsglädje. Du arbetar på ett strukturerat sätt, är en stark lagspelare och tar dig an arbetsuppgifterna med driv & kraft. Har öga för kvalité samt de små detaljerna.

Har du klipp i steget, brinner du för service, god mat och dryck och vill utvecklas med oss, tveka inte att söka.

Läs mer
Servis sökes till Runö Möten & Evensts

Servis med gästupplevelse, service & värdskap i fokus

Nu söker vi en Servitris/Servitör som har servicen i sitt hjärta och tar sig an arbetsuppgifterna med driv & kraft. Du arbetar på ett strukturerat sätt och är en stark lagspelare samtidigt som du behöver kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du har öga för kvalité samt de små detaljerna. En förmåga att snabbt ställa om vid oförutsedda händelser och att kunna behålla lugnet under stressiga situationer, är en grundförutsättning för att lyckas i denna fartfyllda verksamhet. Är det du? Läs mer och ansök här!

Läs mer
syren

Sommaröppet

Vi har personal på plats hela sommaren som hjälper dig att planera för framtiden. Vi ser till att ni får till ett bra möte, en middag eller kanske en aktivitet med kollegorna.
Du når oss enklast via e-post på info@runo.se

Läs mer
KRAV

KRAV

Runö Möten & Events restaurang serverar så många KRAV-märkta varor att vi med stolthet får behålla vår KRAV-certifiering. Flaggan vajar på sin stång som ett kvitto på att det viktiga hållbarhetsarbetet går framåt.

Läs mer
Runö Möten & Events söker personal till restaurangen

Kock med råvara och smak i fokus

Är du vår nästa kock? Vi söker dig som tycker om att jobba med förstklassiga råvaror och skiftande menyer på en stor hotell- och konferensanläggning naturskönt beläget i Åkersberga.

Läs mer
Runö Möten & Events område

Nytt uttryck

Tillsammans med en lokal lokal illustratör och grafisk formgivare har vi tagit fram en ny och tydligare områdeskarta.

Läs mer
Dorina Mocan visar upp sin konst

Måleri & Grafik

Dorina Mocan berättar ett hennes bilder oftast har sitt ursprung i förtrollande möten av alla de slag, i hennes upptäckarglädje. De genomsyras av kärleken till mina medmänniskor och livet runtomkring oss. Jag vill synliggöra den goda humanitära och universella andan, ett sorts inre ljus vänt direkt till betraktaren av mina verk. Jag är mån om att de ska innehålla denna dimension, som bärare av humanistisk tradition och hopp. Det ljus som står i kontrast till mörker och destruktivitet i vår omgivning.

Läs mer

Nya dubbelrum

Vi har renoverat 16 hotellrum och gjort om dom till dubbelrum. Väggarna har målats, golven slipats och nya möbler har flyttat in. Alla textilier är nya och en av våra lokala fotokonstnärer har hjälpt oss skapa ett konstverk som symboliserar Runö.

Läs mer
Nytt i Runöhallen

Runöhallen lockar

Många vill ses öga mot öga och i eventlokalen Runöhallen är ett hett byte för stora möten.

Läs mer
Konstutställning Anne-Lie Larsson Ljung

Konstutställning

Anne-Lie tecknar mycket, noterar platser och vad som finns omkring henne, ändrar, suddar ut, innan hon bestämmer sig för att låta vara eller få ner sin historia, sin iakttagelse på pappret, duken eller den grafiska plåten. Hon vill att man ska känna materialet och illusionen av det gestaltade i bilderna fysiskt, jorden, luften, hur den känns, luktar. Här på Runö Möten & Events kommer hon fram till 1 april visa sina landskapsscenerier i form av stora och mindre kolteckningar.

Läs mer