Boksignering Blomster & Bakverk

Boksignering & Fredagslunch

Missa inte detta tillfälle till ett signerat exemplar av Annelie Andersson receptbok fylld av fantastiska recept och vackra bilder.

Läs mer
safe to visit

Så här håller vi våra miljöer trygga

Funderar du på hur vi förändrat vårt sätt att arbeta sedan coronapandemin startade. Här kan du läsa om vilka åtgärder vi på Runö Möten & Events gör för att begränsa smittspridning. 

Läs mer
nyheter till lunch och middagar i erstaurangen

Lunch & middag i ny tappning

Restaurangen öppnar upp för drop-in gäster till fredagslunchen. Dessutom bjuder vi in till flera temamiddagar i höst.

Läs mer
Möts i Runöhallen

Små möten – Stora resultat

Hösten är tiden då planer smids, idéer genomförs och många av oss arbetar för högtryck. När världen kring oss gungar till är det viktigt att du fortsätter att hålla balansen. Att hålla fokus och energinivån uppe gör stor skillnad för resultatet. Vårt bästa tips för att uppnå resultat är förstås att ses. Boka in ett möte, öga mot öga med dina kollegor redan idag.

Läs mer
möten utomhus

Nya sätt att mötas

Båthuskonferens eller grillmiddag på terrassen? Miljön på vår halvö inbjuder verkligen till rörelse och luftiga sätt att mötas. Dessutom gör vår storlek att det finns alla möjligheter till luftiga möbleringar både ute och inne.

Läs mer

Café Båthuset

Utecaféet Båthuset säljer fikabröd och goda smörgåsar till er som gästar vår vackra udde. Öppet helger 11-16. Välkomna till vår halvö!

Läs mer
aktivitetsfältet på Runö Möten & Events

Utomhusyoga

Under flera tillfällen i sommar bjuder Yogabolaget in till utomhusyoga. Det kan vara allt från en stunds familjeyoga till ett yogaretreat under två dagar.

Läs mer

Nytt statligt avtal

Vinterns upphandling av det statliga avtalet är klart och vi kan glatt berätta att vi även fortsättningsvis kan erbjuda avtalspriset hos oss till statliga myndigheter! Ramavtalen med Kammarkollegiet gäller för de närmaste åren och du som arbetar i berörda myndigheter är välkommen med dina bokningar till det nya ramavtalspriset. Länk till Statens inköpscentral Välkommen med […]

Läs mer