Båthuset

Utecaféet Båthuset säljer fikabröd och goda smörgåsar till er som gästar vår vackra udde. Öppet utvalda helger under maj, juni & augusti mellan 11-16. Välkomna till vår halvö!

Läs mer

Möte i eget hus

I flera av våra hotellhus kan du träffas avskilt, med mötesrum i olika stilar, för olika tillfällen. Mötesplatsen är belägen mitt i naturen. På en höjd med utsikt över ängarna, havet och naturreservatet. En känsla av lugn, fokus och stimulans omfamnar oss och lämnar ett bra avtryck på de möten som sker här.

Läs mer

Ny teknik för videomöten

När ni vill mötas med fysisk distans erbjuder vi ny teknik för att göra ditt videomöte bättre och mer levande.

Läs mer
nyheter till lunch och middagar i erstaurangen

Händer i restaurangen

Välkommen på lunch, middag eller brunch! Restaurangen erbjuder lunch för 130 kr varje fredag. Dessutom blir det flertalet temamiddagar och andra evenemang under våren.

Läs mer
Mot 2021 med CovidClean diplomet säkrat

Med blicken mot 2021

Efter ett år fyllt med nya upplevelser och lärdomar och nu står vi mer än redo att bjuda in till säkra möten av alla de slag. Vi längtar efter att återigen känna energin från era möten i våra byggnader. Nyfiket undrar vi om ni kommer i små eller stora grupper, om ni väljer att fylla era dagar med roliga aktiviteter eller fokuserade strategimöten.

Läs mer
Camilla berättar

Videohälsning

Platschef Camilla Bäckström ger en liten inblick i hur hon känner för att driva en konferensanläggning i pandemitider.

Läs mer

Ensam julgran söker klappar

Hjälp oss att sprida julglädje till de som behöver den mest. Lämna din julgåva under vår gran så ser vi till att den kommer ett barn i vår närhet till glädje.

Läs mer

Butik Kalcit

Fredag den 20 november kommer Åkersbergas mysiga nytillskott Butik Kalcit till oss och visar upp delar av sortimentet i form av en pop-up shop.

Läs mer