Kravflaggan hissad

Stolta & certifierade

Stolt arbetar vi vidare för att Runö Möten & Events restaurang ska behålla sin KRAV-certifiering. Ett av så många viktiga val i vårt hållbarhetsarbete.

Läs mer
kock, mat, restaurang

Kock med råvara och smak i fokus

Är du vår nästa kock? Vi söker dig som tycker om att jobba med förstklassiga råvaror och skiftande menyer på en stor hotell- och konferensanläggning naturskönt beläget i Åkersberga.

Läs mer
Onsdagslyx en middag på Runö Möten & Events

Nytt i restaurangen

Nu välkomnar vi ännu fler gäster till middagarna i den uppfräschade restaurangen. Så släpp middagsbestyren på onsdagar och besök oss istället!

Läs mer
personal restaurang

Extrapersonal restaurang

Nu behöver vi stärka vårt team och söker extrapersonal till vår restaurang. Tycker du om att bidra till att ge gästen den bästa upplevelsen, brinner för service och har en stolthet för kvalitét och är noggrann. Tveka då inte, utan skicka in din ansökan till oss snarast.

Läs mer

Ny teknik för videomöten

När ni vill mötas med fysisk distans erbjuder vi ny teknik för att göra ditt videomöte bättre och mer levande.

Läs mer

Möte i eget hus

I flera av våra hotellhus kan du träffas avskilt, med mötesrum i olika stilar, för olika tillfällen. Mötesplatsen är belägen mitt i naturen. På en höjd med utsikt över ängarna, havet och naturreservatet. En känsla av lugn, fokus och stimulans omfamnar oss och lämnar ett bra avtryck på de möten som sker här.

Läs mer

Båthuset

Utecaféet Båthuset säljer fikabröd och goda smörgåsar till er som gästar vår vackra udde. Caféet i Båthuset har sommarstängt.

Läs mer
syren

Sommaren hos oss

Vi har personal på plats hela sommaren som hjälper dig att planera för framtiden. Vi ser till att ni får till ett bra möte, en middag eller kanske en aktivitet med kollegorna.
Du når oss enklast via e-post på info@runo.se

Läs mer
nyheter till lunch och middagar i erstaurangen

Händer i restaurangen

Välkommen på lunch, middag eller brunch! Restaurangen erbjuder lunch för 130 kr varje fredag. Dessutom blir det flertalet temamiddagar och andra evenemang under våren.

Läs mer