kock, mat, restaurang

Kock med råvara och smak i fokus

Är du vår nästa kock? Vi söker dig som tycker om att jobba med förstklassiga råvaror och skiftande menyer på en stor hotell- och konferensanläggning naturskönt beläget i Åkersberga.

Läs mer
reception Runö Möten & Events

Receptionist

Vi söker en receptionist som vill vara en av oss, som välkomnar våra gäster med ett varmt leende på läpparna, sprider glädje och energi, ser gästen och förstår dennes behov. Vi söker dig som älskar att vara spindeln i nätet och har koll på det mesta.

Läs mer
Recept wienernougat

Wienernougat

Receptet på wienernougat som snabbt och enkelt räddar gottebordet i jul.

Läs mer

Nyrenoverat hotellhus

Konferenshusets enkelrum har fått en rejäl ansiktslyftning. Väggarna har målats, golven slipats och möblerna har bytts ut till nya i ljust trä med mjuka fina linjer. Alla textilier är nya och en av våra lokala fotokonstnärer har hjälpt oss skapa ett konstverk som symboliserar Runö.

Läs mer
Nytt i Runöhallen

Runöhallen öppnar upp

Vi har öppnat upp flera stora fönster med utsikt mot naturen. Utökat utställningsytan och totalrenoverat golvet i eventlokalen i Runöhallen.

Läs mer
ensam julgran söker klappar

Ensam julgran söker klappar

Hjälp oss att sprida julglädje till de som behöver den mest. Lämna din julgåva under vår gran så ser vi till att den kommer ett barn i vår närhet till glädje.

Läs mer
reception Runö Möten & Events

Extrapersonal till receptionen

Har du erfarenhet av hotellbranschen, är serviceinriktad, sprudlar av energi och vill arbeta extra i vår reception?

Läs mer