reception Runö Möten & Events

Receptionist

Runö Möten & Events hotell- och konferensanläggning ligger vackert beläget på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil norr om Stockholm. Vi har 220 hotellrum, en eventhall på 800 kvm och ett 30-tal mötesrum. En restaurang och gott om ytor för umgänge. Allt omgivet av fantastiska skärgårdsnära omgivningar. Vi tycker att alla möten oavsett antal deltagare är en stor händelse och sätter värdskapet i fokus för både stora och små möten och events. Vår familjära känsla trots den stora verksamheten, variationen av arrangemang och den vackra natursköna arbetsmiljön, det är det våra medarbetare värdesätter mest.

 

Nu söker vi en RECEPTIONIST som vill vara en av oss, som välkomnar våra gäster med ett varmt leende på läpparna, sprider glädje och energi, ser gästen och förstår dennes behov. Vi söker dig som älskar att vara spindeln i nätet och har koll på det mesta. Att jobba över gränserna är en självklarhet. Som receptionist hos oss arbetar du nära bokning, restaurang och bar.

Tjänsten innebär:
Receptionsarbete för hotell-och konferensverksamhet av sedvanlig karaktär
Genomföra välkomst-& säkerhetssamtal för våra konferenssällskap på svenska eller engelska
Merförsäljning från vår shop
Varierade arbetstider anpassade efter verksamhetens behov

Kvalifikationer och kompetens:
Erfarenhet från arbete inom hotell & konferens
Behärskar det svenska och engelska språket väl i tal och skrift

Som person
Har en du outtömlig känsla för service, är alert och lyhörd
Är delaktig i Teamet men har inget emot att jobba självständigt
Är initiativrik, lösningsorienterad och ansvarstagande
Kan du arbeta och planera effektivt och strukturerat
Vi tror att du har bil och körkort då vi är belägna en bit ifrån lokaltrafik

Hos oss är gästen alltid i fokus och det finns inget viktigare. Har du en positiv och glad inställning, vill förgylla dagen för andra kanske genom det lilla extra, vara en av oss som gör att gästen och gruppen självklart väljer att besöka oss igen. Tveka då inte, utan skicka in din ansökan snarast.

Rekrytering sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse men snarat möjligt.

Vill du veta mera om tjänsten:
Kontakta Receptionschef Lena Strand 076-140 05 48

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV till lena.strand@runo.se senast den 13 januari. Ange Receptionist på ärenderaden.

Du som söker samtycker i samband med din ansökan till att Runö Möten & Events får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Läs mer om vår hotell- och konferensanläggning på www.runo.com, där får du bland annat inblick i vårt hållbarhetsarbete, vårt varierade utbud och dom många möjligheter vi erbjuder våra gäster.
www.runo.se under ”Om Runö” hittar du vår verksamhetsidé och värdegrund som vi vill att du delar. Runö eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Ideella Föreningen LO:s folkhögskola Runö är huvudman för Runö folkhögskola, Runö Folkhögskola & Utvecklingscentrum och hotell- och konferensanläggningen Runö Möten & Events. Föreningen har sitt säte på en egen halvö utanför Åkersberga.