reception Runö Möten & Events

Extrapersonal till receptionen

Runö Möten & Events hotell- och konferensanläggning ligger vackert beläget på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil norr om Stockholm. Vi har 220 gästrum, en eventhall på 800 kvm och ett 30-tal mötesrum. Här finns dessutom ett poolhus med bastu och gym, allt omgivet av fantastiska skärgårdsnära omgivningar. Runö Möten & Events är miljömärkt enligt Svanen och Krav-certifierade. Vi tycker att alla möten oavsett antal deltagare är en stor händelse och sätter värdskapet i fokus för både stora och små möten och events.

Vår familjära känsla trots den stora verksamheten, variationen av arrangemang och den vackra natursköna arbetsmiljön, det är det våra medarbetare värdesätter mest.

Nu söker vi EXTRA PERSONAL TILL RECEPTIONEN. Vi söker dig som har en sprudlande energi och servicen i sitt hjärta. Som har erfarenhet från hotellbranschen och tycker att arbetet med gäster och medarbetare är det roligaste som finns.


Dina arbetsuppgifter:

Att ge våra gäster bästa tänkbara service.
Incheck, utcheck, kassahantering, telefonväxel.
Att ta emot och handleda gäster och kursledare vid ankomst och under vistelsen.
Att hålla välkomstsamtal för grupper


Kvalifikationer och kompetens:

Erfarenhet från hotellreception.
Brinnande intresse för service.

Vi söker en person som vi kan kontakta för timanställning när vi har toppar i beläggningen eller vid sjukfrånvaro bland ordinarie personal. Arbetstiderna kommer att kunna variera mellan dagar, kvällar och helger. Tillträde sker så snart som möjligt.

Rekrytering sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse men snarat möjligt.

Vill du veta mera om tjänsten:
Kontakta Receptionschef Lena Strand 076-140 05 48

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV till lena.strand@runo.se
Ange Extrapersonal Receptionen på ärenderaden.

Du som söker samtycker i samband med din ansökan till att Runö Möten & Events får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Läs mer om vår hotell- och konferensanläggning på www.runo.com. På www.runo.se, under ”Om Runö” hittar du vår verksamhetsidé och värdegrund som vi vill att du delar. Runö eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Ideella Föreningen LO:s folkhögskola Runö är huvudman för Runö folkhögskola, Runö Folkhögskola & Utvecklingscentrum och hotell- och konferensanläggningen Runö Möten & Events. Föreningen har sitt säte på en egen halvö utanför Åkersberga, vi har funnits här sedan 1952. Vi är idag totalt ca 60 anställda.