Middag med underhållning i Runöhallen

Servis med gästen i fokus

Runö Möten & Events ligger inbäddad på en egen halvö i Åkersberga, 30 minuter från Stockholm och 40 minuter från Arlanda. Här finns 220 gästrum, en eventhall på 800 kvm, 9 gästhus och ett 30-tal mötesrum. Dessutom poolhus, bastu, gym och fantastiska omgivningar. Runö Möten & Events är miljömärka enligt Svanen.

Vi söker en servis med gästen i fokus

Vi söker dig som tycker om att jobba med olika möten och gäster. Vi arbetar efter devisen att ”Alla möten är stora möten”. Vi har många gäster som är återkommande och olika arrangemang i vår eventhall som skiftar från dag till dag. I arbetsuppgifterna ingår frukost, lunch och middag samt mingel. Större events med bords- och fatservering samt att sköta vårt café samt bar kvällstid.

Vi tror att du:
Har en utbildning inom hotell och restaurang eller erfarenhet.
Alltid fokus på gästen och viljan att ge service är stor.
Är ansvarsfull och kan arbeta självständigt såväl som i grupp.
Gärna gillar att stå i baren och arbeta med kassasystem.

Vi erbjuder:
Ett rullande schema där det är lika mycket kvällar som dagar och vid vissa toppar arbetar vi lite mer för att sedan vara lediga vid jul och sommar.
Friskvårdsbidrag.
Utbildning.
Härlig skärgårdsmiljö och trevliga arbetskompisar.

Vi ligger ca 2,5 km från allmänna kommunikationer och arbetstiderna är varierande, varför det är en fördel om du har tillgång till egen bil.

Vill du veta mer om våra verksamheter se www.runo.se. Runö Möten & Events är en del av den Ideella föreningen LOs Folkhögskola Runö. Runö eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Tjänsten är 100 % med start den 1 mars 2018.

Har du frågor?
Kontakta restaurangchef Ann-Sofie Janson, tel: 08-555 380 33, e-post: ann-sofie.janson@runo.se
Facklig representant för Kommunal är Jose Rocha, tel: 08-555 380 00, e-post: jose.rocha@runo.se

Välkommen med din ansökan!
Har du de kvalifikationer vi efterfrågar ser vi fram emot din ansökan i form av ett personligt brev och CV till ann-sofie.janson@runo.se senast den 25 februari 2018.
Ange ”Servis” i ärenderaden. Rekrytering sker löpande.