Möts i Runöhallen

Små möten – Stora resultat

Hösten är tiden då planer smids, idéer genomförs och många av oss arbetar för högtryck. När världen kring oss gungar till är det viktigt att du fortsätter att hålla balansen. Att hålla fokus och energinivån uppe gör stor skillnad för resultatet. Vårt bästa tips för att uppnå resultat är förstås att ses. Boka in ett möte, öga mot öga med dina kollegor redan idag.

Alla möten är stora möten

Vi säger som vi alltid har sagt här på Runö Möten & Events. Att ”Alla möten är stora möten”. Inte minst de små, viktiga möten som verkligen tar dig framåt. Värdet av fysiska möten inser många idag är av allra största vikt. Nyanserna i samtalen, idéerna som bubblar och inte minst glädjen att träffa kollegor, kunder och vänner.

möten utomhus

Nu när hösten står inför dörren vill vi påminna om vikten av att ses, att inte skjuta allt på framtiden. Arbetsglädjen och energin att utveckla företagen till att bli starka och välmående är viktigare nu än någonsin. Här håller du möten, middagar och aktiviteter på ett säkert sätt. Vi anpassar måltider, städning, möblering, placering av gäster och mycket mer i enlighet med Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Runö - Safe to VisitMötesrummen som normalt rymmer allt från 5-600 personer anpassas för varje grupp som besöker oss. Små grupper sitter i stora lokaler, aktiviteter och fikapauser hålls gärna utomhus.

Husen med 30 lokaler, 220 hotellrum och flera gemensamma umgängesytor ligger utspridda på en höjd med utsikt över hav och ängar. Här finns dessutom en stor avgiftsfri parkering och aktivitetsfält.

Behöver din arbetsplats fylla på med energi, kanske börjar personalen tappa gnistan?

Glöm inte bort hur enkelt det kan vara att stärka gruppen idag. Aktiviteter utomhus fungerar i alla väder och stärker garanterat samhörigheten i en arbetsgrupp som inte träffas som dom brukar. Det är tydligt att det informella samtalet i korridoren eller mellan möten saknas. Hos oss kan du skapa goda möjligheter för det.

Vill du ha en visning eller bara veta mer? Slå en signal på 08-555 381 00

Erbjudande om friskvårdskonferens

Möten över 50 personer – vad gäller?

Läs Svenska Mötens tips till Coronasäkra möten här