Konferensservice och lokalvård

Städ och konferensservice vid behov

Runö Möten & Events konferensanläggning ligger vackert beläget på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil från Stockholm, har 220 gästrum, en eventhall på 800 kvm, 9 gästhus och ett 30-tal mötesrum. Dessutom ett poolhus, bastu och gym, allt omgivet av fantastiska skärgårdsnära omgivningar. Runö Möten & Events är miljömärka enligt Svanen. Vi tycker att alla möten oavsett antal deltagare är en stor händelse och sätter värdskapet i fokus för både stora och små möten och events. 

 

Städ och konferensservice vid behov!  

Tycker du om att städa med fokus på gästservice? Vi söker just nu extrapersonal på dagtid.

Vi söker en positiv och noggrann person, som i första hand tycker om att städa och har fokus på helt och rent för våra gäster. Vi söker dig som är lösningsorienterad, flexibel och ser en glädje i att ge bra service.


Dina arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna är roliga och varierande och innehåller allt från att städa hotellrum, pool och gym, till att städa och möblera konferenslokaler och konferensservice. Det är viktigt att kunna ge och se det lilla extra i såväl förberedelser som i mötet med gäst. Vi lägger stor vikt vid kommunikation mellan alla våra avdelningar, där service och upplevelsen för gästen är vår första prioritet.

 

Kvalifikationer och kompetens:

Behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

Erfarenhet av städarbete.

Lätt för att samarbeta och en flexibel inställning.

Datavana.

Körkort är ett plus då vi ligger en bit från lokaltrafik.

 

Vi söker en eller flera personer som vi kan kontakta för att jobba extra hos oss när vi har toppar i beläggningen eller vid sjukfrånvaro av ordinarie personal.

Är städning din passion, är du intresserad av möten med människor och hotell och konferensvärlden och vill arbeta i en naturskön miljö? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan snarast.

Kontakta Chefshusfru Katarina Collin, tel: 08-555 380 17, e-post: katarina.collin@runo.se
Facklig representant för Kommunal är José Rocha, tel: 073-738 53 40

Läs mer om oss på www.runo.se, under ”Om Runö” hittar du vår verksamhetsidé och värdegrund som vi vill att du delar. Runö eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.


Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV till katarina.collin@runo.se. Ange ”Städ och konferensservice” på ärenderaden.

Jag samtycker i samband med min ansökan till att Runö Möten & Events får nyttja mina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Ideella Föreningen LO:s folkhögskola Runö
är huvudman för Runö folkhögskola, Runö Folkhögskola & Utvecklingscentrum och konferensanläggningen Runö Möten & Events. Föreningen har sitt säte på en egen halvö utanför Åkersberga, vi har funnits här sedan 1952. Vi är idag totalt ca 80 anställda.