Festmiddag Runö Möten & Events restaurang

Tips till ett viktigt möte

Runö Möten & Events – möjligheternas plats

Nu har personalen här på Runö fått uppleva ytterligare en månad fullspäckad av spännande evenemang. Gäster från världens alla hörn och olika typer av möten ger oss nya erfarenheter och väldigt roliga dagar på arbetet. Här bjuder vi på några glimtar från möten, konferenser och events du kan ha nytta av när du planerar nästa möte.

Nätverk

Om det så är med dina egna kollegor, andra avdelningar eller om du vill lära dig av vad andra i din bransch gör. Kanske behöver du inspireras av dem som gör något helt annat än det du är van vid. Skapa eller delta i en mässa. Bjud in företag som kan presentera sig och mingla med er i pausen.

På näringslivsmässan Business Österåker samlades cirka 90 företag från flera olika branscher i och kring Österåkers Kommun. Ett mycket lyckat arrangemang som gav varje företag nya insikter och samtal med nya och gamla affärskontakter.

 

Skapa en känsla av gemenskap och glädje

Avsluta arbetsdagen med en gemensam energiinjektion. God mat, musik och underhållning ger en skön känsla i kroppen. Knyt ihop och summera dagen på ett spännande sätt eller passa bara på att umgås. Låna ett sällskapsspel och beställ något gott att äta, sjung karaoke eller boka en musikquiz. Vi kan också förvandla din middagslokal till en plats för en färgsprakande show.

 

Rör dig utanför raden av stolar

Möbleringen av lokalen ska anpassas till ändamålet. Tänk utanför de invanda mönstren, skolsittning, fiskben, U-bord och öar i all ära men glöm inte att skapa delaktighet och utrymme för kreativa tankar. Här hjälper vi dig gärna med inspiration.

Nyligen i Runöhallen skapades flera öar i rummet som symboliserade olika arbetsområden. Miljöerna gav utrymme för att anteckna och prata med varandra om vad som händer när framtiden knackar på.

En annan konferens gjorde flera rum i rummet. För dem var det viktigt att behålla gemenskapen i lokalen samtidigt som de i grupp hade möjlighet att diskutera olika ämnen avskilt.

Några dagar senare hölls huvudseminariet i Runöhallen och alla workshops hölls i lokaler utspridda på anläggningen. På det viset skapades en liten paus för frisk luft och hjärnan fick chans att bättra på sitt fokus.

Att stimulera till fokus och engagemang på ett möte kan göras på så många sätt. En spännande agenda görs bäst genom att kombinera innehåll med en plats där tankarna kan ta fart och formas. För vissa räcker det med ett samtal med en kollega, för andra är det en inspirerande miljö som avgör. Att ögonen får vila på något vackert eller en rask promenad i naturskön miljö gör det för andra. En del grupper hyr in en yogainstruktör eller aktivitetsledare för att hitta det där lilla extra.

 

Kontakta oss så hjälper vi dig att ge mötet en bra känsla. Ett möte att minnas, ett möte som tar er vidare.

Välkomna!