Servis med glimten i ögat och gästen i fokus

16 juni 2023

Lediga jobb, Nyheter

Servis med glimten i ögat och gästen i fokus

Vi söker dig som tycker om att jobba med förstklassig service, mat och dryck. Du kommer att jobba i ett tajt & drivet team som ser till att skapa en trivsam miljö för gästerna. Hög gästnöjdhet, hög försäljning & hög energi är viktigt för oss.

Arbetsuppgifterna är främst i restaurangen men vi ser gärna att du är bekväm med att hjälpa där det behövs. Hos oss har vi en stor variation av arrangemang vilket också medför variation i arbetsuppgifter. Ena dagen är det högtryck i restaurangen, nästa en bankettmiddag i vår eventlokal Runöhallen, kanske serveras välkomstdrinken vid bryggan, för att nästa dag vara en del i matlagningsaktiviteter i vår matstudio. Din prestation är otroligt viktig då du påverkar gästens helhetsupplevelse av oss. Vi prioriterar inställning, attityd och vilja att skapa en skön atmosfär högre än kunskapen om alla världens viner.

Vi tror att du:
Vill servera & rekommendera mat & dryck som motsvarar våra gästers förväntningar.
Har ett gott öga för ordning och reda samt att du vill bidra till en härlig, glad och positiv miljö på arbetsplatsen.
Vill bidra till att din avdelning når uppsatta mål och hjälpa till med att restaurangen arbetar i enlighet med Runö Möten & Events standard och riktlinjer.
Genuint intresse för dryck, service & kvalitet.

Vi söker dig som har:
Minst 2 års erfarenhet av arbete från servering.
Goda dryckeskunskaper.
Behärskar svenska i tal och skrift.
Vilja att göra det lilla extra samt är konsekvent och noggrann.
Utbildning är meriterande men inget krav. 

Vi erbjuder:
Ett schema med fasta tider och att vid vissa toppar arbeta lite mer för att sedan vara lediga vid jul och sommar.
Friskvårdsbidrag
Utbildning
Härlig skärgårdsmiljö, trevliga arbetskompisar och en trygg arbetsmiljö med kollektivavtal.

Vi ligger ca 2,5 km från allmänna kommunikationer och arbetstiderna är varierande, varför det är en fördel om du har tillgång till egen bil.

Tjänsten är 100 % med start i augusti eller enligt överrenskommelse.

Ansökan:
Vi tar enbart emot ansökningar via e-post till peter.brunstorp@runo.se senast den 1 augusti. Ange Servis i ärenderaden. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka snarast.
Välkommen med din ansökan till restaurangchef Peter Brunstorp.

Du som söker samtycker i samband med din ansökan till att Runö Möten & Events får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Runö Möten & Events

Välkommen till vår halvö

Runö Möten & Events hotell- och konferensanläggning ligger vackert beläget på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil norr om Stockholm. Vi har 220 hotellrum, en eventhall på 800 kvm och ett 30-tal mötesrum. En restaurang och gott om ytor för umgänge. Allt omgivet av fantastiska skärgårdsnära omgivningar. Vi tycker att alla möten oavsett antal deltagare är en stor händelse och sätter värdskapet i fokus för både stora och små möten och events. Vår familjära känsla trots den stora verksamheten, variationen av arrangemang och den vackra natursköna arbetsmiljön, det är det våra medarbetare värdesätter mest.

Lediga jobb

Har du frågor om jobbet?

Kontakta Peter Brunstorp, restaurangchef, via e-post: peter.brunstorp@runo.se eller tel. 076-140 62 80. På hemsidan kan du läsa mer om vår hotell- och konferensanläggning. Här får du bland annat inblick i vårt hållbarhetsarbete, vårt varierade utbud och dom många möjligheter vi erbjuder våra gäster. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Om oss

Lediga jobb

Vilka är vi?

Läs om vår verksamhetsidé och värdegrund som vi vill att du delar. Ideella Föreningen LO:s folkhögskola Runö är huvudman för Runö folkhögskola, Runö Folkhögskola & Utvecklingscentrum och hotell- och konferensanläggningen Runö Möten & Events. Föreningen har sitt säte på en egen halvö utanför Åkersberga, vi har funnits här sedan 1952. Vi är idag totalt ca 75 anställda.

Om Runö
Runö Möten & Events restaurangdessertbuffé efter middagen