Servis

26 augusti 2022

Lediga jobb, Nyheter

Servis med gästupplevelse, service & värdskap i fokus

Runö Möten & Events hotell- och konferensanläggning ligger vackert beläget på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil norr om Stockholm. Vi har 220 hotellrum, en eventhall på 800 kvm och ett 30-tal mötesrum. En restaurang och gott om ytor för umgänge. Allt omgivet av fantastiska skärgårdsnära omgivningar. Vår familjära känsla trots den stora verksamheten, variationen av arrangemang och den vackra natursköna arbetsmiljön, det är det våra medarbetare värdesätter mest. Anläggningen är Svanen-certifierad och restaurangen är även KRAV-certifierad.

Nu söker vi en Servitris/Servitör

som har servicen i sitt hjärta och tar sig an arbetsuppgifterna med driv & kraft. Du arbetar på ett strukturerat sätt och är en stark lagspelare samtidigt som du behöver kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du har öga för kvalité samt de små detaljerna. En förmåga att snabbt ställa om vid oförutsedda händelser och att kunna behålla lugnet under stressiga situationer, är en grundförutsättning för att lyckas i denna fartfyllda verksamhet.

I restaurangen serveras frukost, lunch och middagar. Vi ansvarar även för baren samt servering av för- och eftermiddagsfika till våra konferensgäster. Våra gäster kan vara allt från den lilla arbetsgruppen till det stora företagseventet med galamiddag i Runöhallen vilket ger stor variation i arbetsuppgifterna. Förutom affärsmöten och konferenser har vi även privata tillställningar och arrangemang.

Arbetet som servis hos oss innebär att du är en viktig del i att säkerställa att våra gäster får en utomordentlig upplevelse från första mötet vid frukosten till det sena avslutet i baren. Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av matsalsarbete med ett stort intresse för service, mat och dryck samt gästupplevelse. Arbetstiderna är varierande och vi tror att det är en fördel om du har tillgång till bil då det är 3km till närmaste kommunala färdmedel. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Vi är ett litet fast team som arbetar nära varandra och behöver hjälpas åt.

Självklart har vi kollektivavtal och månar om god arbetsmiljö.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Brinner du för service, god mat och dryck och vill utvecklas med oss, tveka inte att söka.

Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV till restaurangjobb@runo.se.
Ange Servis på ärenderaden. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka snarast.
Tillträde enligt överenskommelse.

Du som söker samtycker i samband med din ansökan till att Runö Möten & Events får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Lediga jobb

Mer om tjänsten

Kontakta Maria Lindhe, Restaurangchef, tel. 076-140 62 50.

På hemsidan kan du läsa mer om vår hotell- och konferensanläggning. Här får du bland annat inblick i vårt hållbarhetsarbete, vårt varierade utbud och dom många möjligheter vi erbjuder våra gäster. Runö eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Om oss

Lediga jobb

Vilka är vi?

Läs om vår verksamhetsidé och värdegrund som vi vill att du delar. Ideella Föreningen LO:s folkhögskola Runö är huvudman för Runö folkhögskola, Runö Folkhögskola & Utvecklingscentrum och hotell- och konferensanläggningen Runö Möten & Events. Föreningen har sitt säte på en egen halvö utanför Åkersberga, vi har funnits här sedan 1952. Vi är idag totalt ca 60 anställda.

Om Runö