Prata med våra experter

Hör av dig direkt till mig så hjälper jag dig vidare.

 • Personalutbildningar
 • Jonas Borgström
 • 076-140 62 60
 • Maila mig
 • Nå era kunskapsmål med hjälp av oss

  Alla organisationer behöver fylla på sin kunskap, utveckla sin kompetens och även lära nytt ibland. Runö kan det här med utbildning, så låt oss hjälpa er att nå era mål.

  Vi inom Runö Personalutbildningar vänder oss till LO, LO:s förbund och a-kassorna. Ni kan antingen beställa en specifik kortare eller längre utbildning för er egen organisation eller delta i en av våra tvärfackliga utbildningar. Oavsett vilket ni väljer får ni alltid en utbildning av hög klass med pedagoger som känner till den fackliga verksamheten – det lovar vi! För oss är det viktigt att alla utbildningar har deltagarens behov och önskemål i centrum.

  Världen förändras – och kompetensbehovet med den

  Kunskap är en färskvara. Hur väl er organisation än fungerar, så finns det alltid utrymme att lära mer och utveckla er kompetens. Där vill vi hjälpa till. Dessutom hänger kunskap och självkänsla ihop. När man lär sig nya saker, eller att se saker ur ett annat perspektiv tillsammans med andra, växer man som människa – både privat och i sin yrkesroll. Både organisationer och människor mår dessutom bra av att förnya sin kunskap och sin kompetens, inte minst för att känna att man hänger med när världen förändras allt snabbare.

  Runö Personalutbildningar vill gärna finnas med på er kunskapsresa. Välkomna att höra av er!

  Se kurskalender för aktuella kurser och utbildningar.