Vänd dig till Runö för professionella och prisvärda utbildningar

Alla organisationer behöver utveckla sin kunskap och kompetens – inte minst för att världen förändras allt snabbare. Vi inom Runös Personalutbildningar kan hjälpa dig och din organisation det ni behöver och vi ser oss gärna som er partner för kompetenstillväxt i verksamheten.

  • Vi skräddarsyr personalutbildningar utifrån era specifika önskemål.
  • Vi samordnar personalutbildning i form av kortare eller längre kurser, seminarier, konferenser, workshoppar och liknande.
  • Vi fungerar som bollplank för dig och dina chefer om ni vill diskutera just era behov.

Vi har alltid högt ställda krav på våra utbildare och föredragshållare både vad gäller kunskapsdjup och pedagogisk förmåga, för att säkerställa att deltagarna får ut maximalt av sin utbildning. Ni kan komma till oss här på Runö Utbildnings- & Utvecklingscentrum, i en vacker och kreativ miljö, men vi kan även hålla våra utbildningar på andra platser i Sverige om efterfrågan är tillräcklig.

Tack vare vår samordning kan vi även hålla nere kostnaderna, för ju fler deltagare vi har på en utbildning, desto lägre blir kostnaden för den enskilda organisationen.

Är din organisation medlem?

Våra personalutbildningar vänder sig till LO centralt, LO-förbunden och a-kassorna, men för att få ta del av våra tjänster måste din organisation även vara medlem hos oss. Här kan du se om just din organisation är medlem.

Är ni inte medlemmar ännu är det bara att du hör av dig. Och självklart är du alltid välkommen med dina funderingar, förslag och förväntningar!