Vi söker en IT-tekniker/nätverkstekniker

Arbetet som It-tekniker/nätverkstekniker innefattar:

  • Drift, underhåll och installationer av Windows på servrar och klienter, inklusive Hyper-V
  • Backup och återställning med verktyg från Acronis
  • Microsoft Office 365, med flera applikationer på klienterna
  • Drift /underhåll av fysiska nätverk, med flera VLAN
  • Drift/underhåll av större trådlöst nätverk (RUCKUS)
  • Kontakt med leverantör av Hotel & Konferenssystem – Spectra systems samt ekonomisystem Hogia hotell- och restaurangsystem.
  • Planering och inköp
  • Möte och service till konferensgäster

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som It-tekniker med arbetsuppgifter enligt beskrivning, har en adekvat utbildning inom IT samt ett IT-pedagogiskt intresse. Vi arbetar med IT som pedagogiskt stöd. Kunskaper inom ljud och bild är önskvärt.

Arbetet ställer stora krav din på service- och samarbetsförmåga, i och med många kontakter med anställda och gäster. Du är en problemlösare som har lätt för att bygga goda relationer och du har förståelse för såväl arbetsgruppens betydelse som den egna rollen i olika arbetssituationer.  Arbetet sker i nära samarbete med konferenstekniker och IT samordnare/tekniker.

Tjänsten som IT-tekniker supportar Runös båda arbetsställen, Åkersberga (Näsvägen) och Stockholm (Hälsobrunnsgatan), varför du behöver ha B-körkort. Tjänsten är placerad i Åkersberga.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, visst kvälls- och helgarbete förekommer. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten ska tillsättas 191201.

Vi förutsätter att du vill arbeta för Runös verksamhetsidé. Du hittar vårt måldokument här.

Har du frågor?
Frågor om tjänsten besvaras av Verksamhetschef Robert Ekstrand, 08-555 382 71.
Facklig företrädare för tjänsten är Vision Marie R. Latva, 08-555 382 72.

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och meritförteckning senast den 6 oktober till jobb@runo.se. Ange ”IT-tekniker” på ärenderaden.

Ideella Föreningen LO:s folkhögskola Runö är huvudman för Runö folkhögskola, Runö Utbildnings- och utvecklingscentrum och konferensanläggningen Runö Möten & Events. Föreningen har sitt säte på en egen halvö utanför Åkersberga, vi har funnits där sedan 1952.