Vi söker en redovisningscontroller

Till vår ekonomiavdelning söker vi med start snarast alternativt senast 1 augusti

En redovisningscontroller på minst 60-80%

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att ansvara för att självständigt upprätta månads- och periodbokslut samt upprätta moms- och källskatteredovisning. Hantera anläggningsregister och avskrivningar. Ansvara för löpande redovisning och internkontroll. Bearbeta och analysera budget utifrån styrelsens fastställda riktlinjer. Projektfakturering och uppföljning. Statistikrapportering till SCB m fl. Ta fram branschspecifika nyckeltal.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5-7 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Lämplig bakgrund

Viktigt att du har en gedigen erfarenhet och kompetens inom redovisning. Du är självgående och kan jobba genom hela redovisningsprocessen. Avancerad Excelkunskap är ett krav.

Vi arbetar idag i Hogia hotell- och restaurangredovisning, Spectra hotellsystem och i Bokslutsprogrammet Kapell (Nordstedts).

Du är en jordnära och prestigelös medarbetare, noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta.

Vi är en ekonomienhet om 3 personer där vi samarbetar och försöker komplettera varandra. Vi värdesätter öppenhet och vikten av att ha en trevlig och bra arbetsmiljö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 60-80% med 6 månaders provanställning. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vill du arbeta i en fantastisk miljö med ett utmanande och spännande arbete i en ideell allmännyttig förening som driver facklig utbildning, folkhögskola och konferensanläggning, då är du välkommen att sända in din ansökan i form av ett personligt brev och CV till jobb@runo.se. Ange ”Redovisningscontroller” på ärenderaden.

 

Har du frågor?

Frågor om tjänsten besvaras av ekonomichef Carl Grundell, 08-555 380 22, carl.grundell@runo.se

Facklig företrädare för tjänsten är Caroline Karlsson Vision, 08-555 380 25, caroline.karlsson@runo.se

 

Ideella Föreningen LO:s Folkhögskola Runö är huvudman för Runö folkhögskola, Runö Utbildnings- & Utvecklingscentrum och konferensanläggningen Runö Möten & Events. Föreningen har sitt säte på en egen halvö utanför Åkersberga, vi har funnits här sedan 1952.