Runö Folkhögskola

Vi utbildar och ger dig nya möjligheter

MER INFORMATION

Här får du ytterligare inblick i Runo folkhögskola

Visste du att vi har en…

…undersköterskeutbildning? Den är tvåårig och är en särskild kurs med mycket praktik. För dig som vill jobba inom äldreomsorg. Läs...

Nya kurser

21 september 2017

Antagningsrutiner

Undrar du hur du ska söka? Hur antagningsprocessen går till? Läs om det här!

Okategoriserade

21 september 2017

Prenumerera på våra fredagstips!

Varje fredag lägger Kristen Dean upp en liten film. Det kan vara alltifrån hur man laddar ner och installerar Band...

Just nu

21 september 2017

Kort om skolan

⇒ Allmänkurs, för behörighet till högskola. ⇒ Kurser i svenska i olika nivåer. ⇒ Särskild kurs, Undersköterskeutbildning och Crossmedia &...

Om skolan

19 september 2017

Folkhögskolan mitt i stan

Runö folkhögskola är skolan mitt i Stockholm. Här samlas människor med olika bakgrund men med samma vilja att utvecklas.

Du som studerar på Runö folkhögskola får en starkare position på arbetsmarknaden och förbereder dig för högre studier. Du får nya perspektiv på tillvaron och tar aktiv del av samhällslivet.

Förmodligen har du kort eller ofullständig formell utbildning. Kanske är du arbetslös idag och kanske behöver du en introduktion i det svenska arbetslivet. Det finns många anledningar att söka sig till Runö folkhögskola. Välkommen.

Hitta din kurs

Välj mellan ämnen som Svenska, Grafisk form & kommunikation och Vård & omsorgsorientering. Du får nya kunskaper och bra förutsättningar för vidare studier.

Om Runö folkhögskola

Vi vill ge dig nya kunskaper och möjligheter. På Runö folkhögskola arbetar vi ständigt med att utveckla kursutbudet och studieformerna.

Svar på vanliga frågor

Hur ansöker man, hur får man studiestöd och hur är det med betyg? Vad är skillnaden mellan folkhögskola och komvux? Det finns flera saker som är bra att veta.