Runö Folkhögskola

Vi utbildar och ger dig nya möjligheter

MER INFORMATION

Här får du ytterligare inblick i Runo folkhögskola

Nya kurser

Bättre svenska under hösten! Studera två kvällar i veckan. Lär dig engelska på sex veckor. Intensivkurs från november till december. Webb...

Just nu

12 juni 2017

Skolan mitt i stan!

Du kanske vill bli undersköterska? Eller behöver du lära dig mer svenska? Funderar du på att studera vidare men saknar...

Just nu

9 juni 2017

Stor efterfrågan på undersköterskor i arbetslivet!

Utbilda dig till undersköterska inom äldreomsorg, vi samarbetar med olika arbetsplatser! Studera i 2 år och du blir färdig undersköterska,...

Just nu

24 maj 2017

Runö folkhögskola söker kurator 20 %

Runö folkhögskola i centrala Stockholm söker kurator 20 % från och med 9 augusti.   Runö folkhögskola – en inspirerande...

Lediga jobb

11 maj 2017

Folkhögskolan mitt i stan

Runö folkhögskola är skolan mitt i Stockholm. Här samlas människor med olika bakgrund men med samma vilja att utvecklas.

Du som studerar på Runö folkhögskola får en starkare position på arbetsmarknaden och förbereder dig för högre studier. Du får nya perspektiv på tillvaron och tar aktiv del av samhällslivet.

Förmodligen har du kort eller ofullständig formell utbildning. Kanske är du arbetslös idag och kanske behöver du en introduktion i det svenska arbetslivet. Det finns många anledningar att söka sig till Runö folkhögskola. Välkommen.

Hitta din kurs

Välj mellan ämnen som Svenska, Grafisk form & kommunikation och Vård & omsorgsorientering. Du får nya kunskaper och bra förutsättningar för vidare studier.

Om Runö folkhögskola

Vi vill ge dig nya kunskaper och möjligheter. På Runö folkhögskola arbetar vi ständigt med att utveckla kursutbudet och studieformerna.

Svar på vanliga frågor

Hur ansöker man, hur får man studiestöd och hur är det med betyg? Vad är skillnaden mellan folkhögskola och komvux? Det finns flera saker som är bra att veta.