Gruppstärkande aktiviteter

Runö Möten & Events teamaktiviteter gör vi i samarbete med någon av våra samarbetspartners. Professionella aktivitetsbolag som tar fram passande förslag på aktiviteter tillsammans med dig som kund.

Teamaktiviteter

Bygg din egen…

Lådbil eller varför inte en flotte? Tävla om att bygga den snyggaste och hållbaraste lådbilen som möjligt. Och se sen till att vinna racet.

Teamaktiviteter

Bumper Ball

En fartfylld aktivitet där du kan tackla chefen eller kollegorna på ett ovanligt roligt sätt. Vi garanterar skratt, fart och roliga närkamper. Spela fotboll i ”bollhavet” – ett riktigt kul inslag i ert event!

Teambuildning

Checkpiont challenge

En fartfylld poängjakt där ni med hjälp av en surfplatta tar er fram till olika checkpoints på Runö Möten & Events. På varje plats får ni ett uppdrag att lösa. Uppdragen är av olika karaktär och kan skräddarsys till ert företag. Det handlar om att hitta saker i naturen, göra något som grupp, knäcka tankenötter, fotografera föremål, svara på faktafrågor och mycket mer. Samarbetsförmågan sätts på sin spets då de olika alternativa strategierna och sätten att samla poäng på är många.

Teamaktiviteter

Isskulptering

Avspänt och kreativt! Under professionell vägledning guidas ni in i isskulpterandets magiska värld. Vinsten går till laget med bästa kreation kombinerat med bästa motivering. En trevlig aktivitet som faktiskt går att göra året runt.

Teamaktiviteter

Mystery Box

För er som vill utmanas intellektuellt och tillfredsställa era tävlingslustar. Målet är att lösa så många problem som möjligt från den hemliga lådan. Ni kommer att utmana era smak- och luktsinnen likväl som er intelligens och kreativitet.

Fler populära aktiviteter
  • Curling
  • Flag hunt
  • Mästarnas Mästare
  • Fotojakten
  • The Code
  • Mordgåta

Teambuildning

Teamwork

En gruppstärkande aktivitet för alla! I lag möter man varandra parallellt vid flera kluriga stationer, och under tidspress måste alla jobba tillsammans för att lyckas. Deltagarna kommer att få nyttja hela sitt förråd av humor, intelligens och planering samt testa sina gränser, fast mer mentalt än fysiskt.

Låter detta intressant?

Gör en bokningförfrågan