Restaurangmiljöer

Boka

Låt oss visa dig runt bland våra restaurangmiljöer. I huvudbyggnaden finns restaurangen, ett stort café, en mindre matsal och lobbybaren. Eventlokalen byter dessutom ofta skepnad till en fest och middagslokal för många.

I de olika restaurangmiljöerna ges möjlighet att mingla med andra grupper. Vill ni sitta helt avskilt vid något tillfälle hyr vi gärna ut en passande lokal.

Restaurang

Restaurangen

I den stora restaurangen i huvudbyggnaden serveras frukost, lunch och middag. Här finns 235 platser med möjlighet att möblera om bland bufféer, bord & stolar.

Mer om restaurangen

Restaurang

Matstudion

En av platserna där matlagningsaktiviteter passar bra. I matstudion finns all utrustning ni kan tänkas behöva för att låta kreativiteten flöda. Här utlovar vi en rolig och minnesvärd kväll tillsammans! Matsalen kan dessutom hyras som Chambre Séparée för upp till 28 personer.

Mer om matstudion

Restaurang

Café

Här serveras för- och eftermiddagsfikat och till kvällens flyttar ofta festen in. Ett dansgolv, projektor och plats för utställningar gör att denna lokal dessutom kan hyras ut som en mindre eventlokal vid behov.

Mer om caféet

Restaurang

Runöhallen

Eventlokalen med sina 800 kvm huserar upp till 380 middagsgäster vid runda bord. Här finns även en scen för spex och underhållning till middagen.

Mer om Runöhallen

Restaurang

Pärlan

Prova choklad, viner eller fira någon i avskildhet. Med plats för upp till 50 personer.

Mer om pärlan

Restaurang

Terrassen

En skön plats på innergården där kaffet smakar extra bra till måsarnas skri.

Mer om terrassen

Båthuset

För dig som söker det allra naturligaste. Här erbjuder vi naturen som kuliss, tak över huvudet och enklare servering.

Mer om Båthuset

Låter detta intressant?

Gör en bokningförfrågan