Om oss

På en halvö i Södra Roslagens skärgård, bara 30 minuter från Stockholm och 40 minuter från Arlanda ligger Runö Möten & Events, platsen där stora möten händer.

Vi anser att alla möten stora möten. Och då menar vi inte att ni måste vara många som träffas. Vi tar hand om varje möte, konferens och event med största engagemang och omsorg.

Natur

Välkommen till vår halvö

Med naturen som närmaste granne är det lätt att mötas med ett öppet sinne. Håll ditt möte på en klippa eller börja dagen med en rask promenad kring Näsuddens naturreservat. Bryggan gör det enkelt att med båt snabbt ta sig ut i Skärgården för många sköna naturupplevelser.

Mer om naturreservatet

Aktuellt hos oss

Samarbeten

Partners & Certifieringar

Genom samarbeten och certifieringar vill vi kvalitetssäkra Runös Möten & Events som mötesplats. Vi har valt att granskas och bedömas av ledande aktörer med krävande klassificeringssystem. Här har vi samlat några av våra utvalda partners. Kunniga företag som vi samarbetar med för att ge ert möte de absolut bästa förutsättningarna att nå syftet med mötet.

Runö Möten & Events certifieringar

OM OSS

Bildgalleri, en digital promenad i vår miljö

FILM

Fågelperspektiv

Följ med på en tur och upplev Runö Möten & Events från ovan.

Se filmen här

FILM

Konferens, fest eller event?

Varje arrangemang kräver rätt inramning. Lyssna på Camilla när hon berättar vad vi kan erbjuda dig.

Om Runö Möten & Events

MILJÖ

Det viktiga hållbarhetsarbetet

Vi har valt att KRAV-märka restaurangen, Svanencertifiera hotell- och konferensanläggningen och samarbetar med företag som precis som vi gör smarta val. Vi strävar ständigt att minska våra utsläpp.

Mer om miljöarbetet
 • Vi var jättenöjda med allt! Lokalerna funkade toppen, all teknik funkade precis som vi ville, maten, fika och frukost var jättegott, in- och utcheckning smidigt och bemötande och service toppen. Så – väldigt nöjda rakt igenom! Tack!

  Kvickenstorpsskolan

 • Efter ett långt samarbete känner vi oss trygga med att först vända oss till Runö Möten & Events när vi vill lämna klassrummet. Vi vet att där finns stor flexibilitet och vilja att leverera mat, boende och konferens med högsta kvalitet. Bad och gym och närheten till naturen erbjuder snabb återhämtning under korta pauser i arbetet, ett verkligt plus.

  Margretelundsskolan

 • Ni sköter ert jobb så pass bra att jag kan sköta mitt lite bättre!

  GS – Facket för skogs-, trä- och grafisk bransch

 • Vi rekommenderar gärna Runö Möten & Events till andra. Här finns god mat, bra rum och bra lokaler.

  Kungliga Tekniska Högskolan

 • När det viktigaste är att bli förstådd för att få maximalt ut av sin konferens, utbildning eller sitt möte så är Runö Möten & Events klar 1:a i klassen. De vill alltid se till mitt, som kunds, bästa och har en underbar attityd. Allt från bokning, reception, restaurang och service är 100 %. Vi återkommer gärna och ofta!

  Wiström Coaching AB

Nyheter

Ett nyhetsbrev fyllt med tips & inspiration

Ta del av senaste nytt med vårt nyhetsbrev. Ett brev som ger inblick i arbetet på en hotell- och konferensanläggning. Vi ger tips till mötet, inspiration till köket och håller dig uppdaterad av mötesbranschen och allt som händer på Runö Möten & Events. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev via länken nere i sidfoten.