Fest & Event

Ett event på Runö Möten & Events erbjuder möjligheter i toppklass. Utöver den 800 kvm stora eventlokalen finns flera närliggande konferensrum, olika restaurangmiljöer och gott om aktivitetsytor både ute och inne.

Ett bra grundutbud med riktigt bra teknik, ljud och ljus finns på plats. Dessutom samarbetar vi med flera professionella bolag inom event, teknik och aktiviteter.

Stora Möten

Kongresser, konferenser, mässor

Med en eventhall på 800 kvm, ett 30-tal konferenslokaler och 244 bäddar finns det något för alla.

Mer om konferenser

Fira

Galamiddagar & släktträffar

Restauranger och mötesplatser med stor flexibilitet bjuder in till fest.

Våra Restaurangmiljöer

KICK-OFF

En inspirerande plats för er kick-off

Läget på vår halvö bjuder in till energifyllda och fokuserade möten där gruppen håller ihop under hela kick-offen.

Utöver läget och utbudet av lokaler är en minst lika viktig del maten. Måltiderna som serveras i restaurangen får dagligen lovord från våra gäster och köket står redo att göra ditt besök till en smakfull upplevelse.

Kontakta oss för en visning

Stora Möten

Mässor & Kundevents

Närheten till Stockholm, Arlanda och skärgården attraherar många som bjuder in gäster från när och fjärran. En perfekt plats för mässor, produktlanseringar med tillhörande workshops.

Hitta hit

Naturen på udden

Träffas ute

Vår vackra utomhusmiljö lämpar sig mycket bra för möten och aktiviteter ute. Här finns öppna fält och krokiga naturstigar, soliga klippor och hänförande vy över hav och öar.

Näsuddens naturreservat

Runöhallen

Eventlokalen med 800 kvm möjligheter

Kongresser, konferenser och kick offer. Fester och konserter, tillställningar, utställningar och föreställningar. Att räkna upp alla de tusen möjligheter som finns blir kanske en aning tjatigt. Vi sammanfattar istället. Allt går att göra i Runöhallen – möjligen är det fantasin som sätter gränser.

Mer om Runöhallen