Hotellrum

Boka

Våra hotellrum är smakfullt inredda i mjuka färger och oavsett vilket rum du bor i så kan du räkna med fin utsikt över naturen. Med våra 244 bäddar kan vi välkomna de flesta sällskap.

Naturen

Utanför fönstret

Utsikten från ditt hotellrum är öppen och ljus. Näsuddens naturreservat, ängarna och havet ligger bara ett stenkast från hotellhusen. Mellan hotellhus och konferensbyggnader hittar du små gröna oaser för kreativa och inspirerade stunder.

Om naturen på Näsudden

Runö Möten & Events hotellrum

Stort, litet eller mittemellan?

Alla 220 hotellrum har helkaklade badrum med dusch som standard. TV, WiFi och en liten arbetsplats finns på alla rum. Samtliga rum är rökfria och några rum är anpassade för ökad tillgänglighet.

Det finns 196 enkelrum och 24 dubbelrum som vi fortlöpande renoverar. Åtta av dubbelrummen är superiorrum, där det även finns en loungedel med en bäddbar soffa och soffbord. I superiorrummen hittar du dessutom mysiga morgonrockar och kaffe/tekokare.

Slappna av, njut och ladda om

Hotellrummen har en smakfull inredning och fin standard. Saknar du något finns receptionen och presentshoppen i huvudbyggnaden.

Snabbfakta hotellrum
  • Helkaklat badrum med golvvärme
  • Sköna sängar
  • Hårfön
  • TV
  • Liten arbetsplats
  • WiFi
Hotellrum Stabbläggaren (1)Hotellrum Stabbläggaren (5)

Enkelrum

Bekvämt för en

Våra 196 rogivande enkelrum är belägna i hotellhus med vacker utsikt över naturen. Alla rum har helkaklat badrum med dusch som standard, TV, WiFi och en liten arbetsplats. Samtliga rum är rökfria.

Boka
Dubbelrum Glasblåsaren RME (03)Dubbelrum Runo

Dubbelrum

Bekvämt för två

De 16 dubbelrummen ligger naturskönt i fyra hotellhus i direkt anslutning till naturreservatet Näsudden. Rummen är renoverade i mjuka sköna färger och har sängar som går att dra isär. Samtliga rum har helkaklade badrum med dusch som standard. TV, WiFi och en liten arbetsplats. Alla är rökfria.

Boka
Hotellrum RM&E H5 (1)Hotellrum RM&E H5 (4)

Dubbelrum superior

Mötas, umgås eller bara slappna av

Vi har 8 dubbelrum superior där rummet även har en loungdel med bäddbar soffa och soffbord. Rummen har helkaklade badrum med dusch, dubbelsäng, TV, WiFi och en liten arbetsplats. På superiorrummen hittar du dessutom mysiga morgonrockar och kaffe/tekokare. Rökfritt förstås!

Boka
PoolRunö Möten & Events dubbelrum

Låter detta intressant?

Gör en bokningförfrågan