Stora Möten

Boka

På Runö Möten & Events hittar du allt du behöver för ditt stora möte. Vi erbjuder fantastiska lokaler för allt från kreativa möten till givande socialt umgänge med mat, dryck och roliga aktiviteter.

Vi brukar säga att ”Hos oss är alla möten stora möten”. Och då menar vi inte att ni måste vara många som träffas. Vi tar hand om varje möte, konferens och event med största engagemang och omsorg.

Stora möten

När många samlas

Med ett brett utbud av lokaler finns allt för stora möten. Utöver eventlokalen Runöhallen med sina 800 kvm finns flera konferenslokaler för 40 – 110 personer. Dessutom finns gott om små lokaler och styrelserum när ni vill dela upp er i mindre grupper.

Med ett bra program skapas grunden till ett lyckat möte. Engagera deltagarna, ge utrymme för samtal, diskussion och inspiration hos oss på Runö Möten & Events.

Till våra konferenslokaler

Stora Möten

Mässor

Hos oss hittar du den perfekta lokalen för din mässa. Oavsett om du behöver en stor yta med gott om utrymme eller en lite mindre lokal – vi löser det!

Eventplanering

Stora Möten

Träffas ute

På och kring vår gröna kulle finns flera ytor som passar sommartal, festligheter och gemensamma aktiviteter. Behövs extra rekvisita eller möbler samarbetar vi med flera duktiga leverantörer.

Kontakta en mötesrådgivare

Låter detta intressant?

Gör en bokningförfrågan