Hotell
i naturskön miljö

Boka

Oavsett om du besöker oss som affärsgäst, mötesarrangör eller weekendbesökare så finns det något för dig. Du bor i en mysig och harmonisk miljö med bykänsla. Stillheten finns alltid inom räckhåll samtidigt som samvaron och gemenskapen är påtaglig.

Hotellet

Hotell med bykänsla

Våra nio hotellhus ligger utspridda över en naturskön kulle. Precis som övriga byggnader syns tydligt Axel Grapes aktiekur från 50- och 60-talet med rödputsade fasader och hus i gult tegel. Husen har hotellrum för 20-30 personer. Dessutom finns det mötesrum för lika många, vilket gör det lätt för den lilla gruppen att hålla ihop och mötas lite mer avskilt.

Till vår områdeskarta

Hotell

Hög standard i trivsamma hotellrum

Utsikten från hotellrummen bjuder på ängar, hav och vackra tallar. Rummen renoveras kontinuerligt för att bibehålla sin fina standard och bjuda på ett trivsamt avslut efter mötesdagen. De 244 bäddarna är fördelade på nio olika hotellhus, 196 enkelrum och 24 dubbelrum i olika storlekar. Poolhuset och andra aktivitetsytor ger en rik möjlighet till rekreation och sysselsättning under din vistelse hos oss.

Mer om hotellrummen

En komplett liten hotellby till konferensen. Varje gästhus har en konferenslokal där mindre mötesgrupper kan mötas mer avskilt. För grupper upp till 20 personer erbjuder vi konferens och boende i ett och samma hus.

KRAVbrickarestaurang_vin (2)

Restaurang

Mat är vår passion

Med stor omsorg och medvetna val tar vår kunniga personal med dig på en smakresa att minnas. Hela restaurangen är KRAV-certifierad och vi arbetar med din upplevelse som en självklar ledstjärna för oss.

Mer om restaurangen
Pool Bubbeldel (2)Gym RM&E (6)

Pool & Gym

Håll dig aktiv hos oss

Simma några längder, slappna av under konstverket i bubbelsektionen, eller utmana dig i vårt 100 kvadratmeter stora gym med utsikt över utloppet till Trälhavet.

Mer om pool & gym

Låter detta intressant?

Gör en bokningsförfrågan