Lediga jobb

Vi älskar möten i alla dess former, stora som små, konferens & fest, affärsmöten & privatresor. Servicen, energin och alla minnesvärda möten gör mötesplatsen till en inspirerande plats att arbeta på.

Lediga jobb

Nyfiken på oss?

Kul att du hittat hit! Vi är ett sprudlande gäng som med våra olika kompetenser och personligheter skapar minnesvärda upplevelser för våra gäster. Vi älskar människor, med olika personligheter, egenheter, utseende, läggning, ursprung och tro. Ja, allmänt trevligt folk det vill säga. Vi värdesätter mångfald och anser att vi berikas av våra olikheter. Vi står upp för och lär av varandra. Vi är ett team som hjälps åt även mellan avdelningarna. Att vår trivsel smittar av sig på gästerna, det märker vi varje dag.

Lediga jobb

Anställd hos oss

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, kollektivavtal och härliga kollegor, på en arbetsplats belägen på en halvö omgiven av skog, ängar och vatten.

Vi har schysta villkor och är måna om att hålla en god arbetsmiljö och att verka för en hållbar framtid. Vi följer Arbetsgivaralliansens branschavtal ”Utbildning och Folkbildning, avtalsområde Skola/Utbildning.

Lediga jobb

Vår familjära känsla trots den stora verksamheten, variationen av arrangemang och den vackra natursköna arbetsmiljön, det är det våra medarbetare värdesätter mest.

Lediga jobb

Är du den vi söker?

Är du en person som älskar mötet mellan människor? Som med effektivitet, noggrannhet och glimten i ögat kan ge gästen en värdefull vistelse? Som vill vara delaktig i att utveckla vår fina mötesplats tillsammans med oss? Hittar du inte din tjänst här, hör av dig med din cv i en spontanansökan här.

Gör din spontanansökan här