Mötesplanering

Bakom varje framgångsrik konferens ligger gedigna förberedelser

För att ett möte ska bli perfekt krävs omsorgsfulla förberedelser. En viktig del är att bekanta sig med mötesplatsen, dess möjligheter och förutsättningar. För att du ska känna dig bekväm med oss bjuder vi gärna på en förhandsvisning.

Mötesplanering

Välkommen på visning

Du kommer till oss och vi visar upp de stora möjligheterna med Runö Möten & Events. Du guidas av en projektledare och ni går igenom faciliteter, tittar på unika behov och vilka förutsättningar som finns för ditt möte. Projektledarna har lång erfarenhet och ser som sin uppgift att guida dig till det bästa mötet någonsin. Du ska bli så nöjd att du återvänder många gånger.

En annan mycket viktig del är hur du skapar ett möte man minns – ett möte som känns. Fråga gärna våra mötesexperter om tips på vägen!

Kontakta oss

Mötesplanering

Något extra?

Fyll konferensen med mervärden. Din projektledare berättar om hur konferensens syfte kan nås genom nya infallsvinklar och grepp. Det kan till exempel vara en inspirerande föreläsare som belyser ett viktigt ämne, eller en rolig aktivitet som svetsar er samman. Bara fantasin sätter gränser.

Något extra?

Mötesplanering

Mötesadministration

Skulle det underlätta om vi tar hand om era inbjudningar och påminnelser samt tackbrev efter genomfört möte? Vi kan även skapa en snygg och unik webbplats exklusivt för ert evenemang, kickoff eller konferens. Läs mer om tjänsten Deltagarhantering hos vår partner Svenska Möten.

Mer om Svenska Möten