Mötesplanering

Boka

Välkommen till oss på Runö Möten & Events!

Oavsett om du är en van arrangör eller om du ska gästa oss för första gången finns det några saker du kan vilja veta. Här har vi samlat några matnyttiga tips.

Tips till dig som arrangör

 

Har du agendan klar eller ligger du ännu i startgroparna?

Runö Möten & Events personal har stor erfarenhet av att arrangera såväl stora events som små konferenser.

Under planeringens gång bidrar vi med all vår kunskap och vägledning för att ditt möte ska nå sitt syfte och mål. Vårt mål, förutom att ha kul på jobbet, är att ni ska lämna oss inspirerade med ny kunskap, energi, engagemang och ett leende på läpparna.

Dessa tips och mer därtill kommer vi titta på tillsammans med dig. Vi hörs!

Tänk på detta
 • Vilket är syftet, informera, engagera, fira eller bara umgås?
 • Vem deltar, vad betyder det för er?
 • Hur ser lokalbehovet ut?
 • Teknik som hjälpmedel och stämningshöjare
 • Ett specificerat körschema/program underlättar
 • Gruppstärkande aktiviteter gör skillnad
 • Lägg in en extra paus för mingel
 • Hur viktig är måltidsupplevelsen?
 • Förboka gemensam transport
 • Bjud in och engagera deltagarna

Mötesplanering

Upplev oss på plats

För att ett möte ska bli perfekt krävs omsorgsfulla förberedelser. En viktig del är att bekanta sig med mötesplatsen, dess möjligheter och förutsättningar. För att du ska känna dig bekväm med oss bjuder vi gärna på en förhandsvisning.

Kontakta oss
Näsudden Vår (13)Brygga Höst

mötesplanering

Platsen

Läget på en egen halvö ger inspiration till alla möten som sker här. Känslan av att vara närvarande blir tydlig och dessutom lockar naturen till Walk & Talks, teambuildingsaktiviteter och möten som kan förläggas ute under delar av dagen. Närheten till skärgården ger möjligheter till såväl utflykter som aktiviteter till havs. Har ni kort om tid kan en fikapaus på bryggan eller en middag ute göra sitt för att ge något extra i mötet. Välkommen till vår halvö!

Förslag på aktiviteter

Teknik – nödvändigt och en stämningshöjare

Effekter av ljud & ljus, presentationer som når deltagarna är viktiga detaljer för att förstärka upplevelsen. Här kan vi skapa proffsiga hybridmöten och filma mötet för dokumentation.

Boka ett möte med vår konferenstekniker tidigt i planeringen. Vid arrangemang med många talare, presentationer eller om ni önskar extra ljud- och ljuseffekter hjälper våra duktiga tekniker er att skapa ett extra minnesvärt möte.

Tänk på detta
 • Belysning gör skillnad
 • Skapa dialog mellan scen och publik
 • Ljudeffekter vid väl valda tidpunkter
 • Berör din publik med ord och bild
Teknik Middag RunöhallenFullSizeRender

teknik & scen

Runöhallen – där bara fantasin sätter gränserna

Runöhallen går att förvandla nästintill helt efter dina drömmar. Många spännande arrangemang har hållits här och via länken ser du foton från tidigare arrangemang. Våra projektledare guidar dig gärna till hur du lätt kan höja upplevelsen av mötet en nivå.

Eventlokalen

teknik

Bokat Runöhallen?

Grattis, vår eftertraktade eventlokal står redo för din grupp! Söker du detaljerad teknikinformation hittar du en specifikation här.

Detta ingår i Runöhallen

lokaler & mötesrum

Mindre möten & konferenser

Lokalerna är utrustade med sedvanlig konferensutrustning. Många har dessutom hörslinga, videokonferens, stora skärmar och projektorer.

Till våra konferenslokaler

Mötesplanering

Krydda ditt möte med något extra

Fyll konferensen med mervärden. Din projektledare berättar om hur konferensens syfte kan nås genom nya infallsvinklar och grepp. Det kan till exempel vara en inspirerande föreläsare som belyser ett viktigt ämne, eller en rolig aktivitet som svetsar er samman. Bara fantasin sätter gränser.

Krydda mötet

Mötesplanering

Mötesadministration

Skulle det underlätta om vi tar hand om er deltagarhantering, inbjudningar och påminnelser samt tackbrev efter genomfört möte? Vi kan även skapa en snygg och unik webbplats exklusivt för ert evenemang, kickoff eller konferens. Låt oss berätta mer om vilka tjänster du kan köpa till.

Kontakta oss så berättar vi mer

Mötesplanering

Alltid på Runö Möten & Events

Under din vistelse hos oss finns flera saker vi sätter extra stort värde i. Det handlar främst om din säkerhet, att vi har personal på plats dygnet runt. Att vi alla är utbildade inom såväl brandsäkerhet och D-HLR.

För oss är din upplevelse det som ger oss alla glöd och inspiration. Att vi möts på riktigt. Hållbarhetsarbetet är ytterligare en drivkraft, så när du väljer att träffas här, bidrar även du till förändring. Bland mycket annat väljer vi våra samarbetspartnerns och råvaror med omsorg för din, min och miljöns skull.

Din vistelse hos oss