Din vistelse hos oss

Låt oss berätta kort om vad som möter dig under vistelsen på Runö Möten & Events. Självklart önskar vi att du får ut det allra bästa av besöket och lämnar oss med nya kunskaper, upplevelser och energi. Välkommen till vår halvö!

Hotell

Pool & Gym

Kom ihåg dina bad- och träningskläder vi har ett 100 kvm stort gym, pool och bastu. Inträde hit ingår i din vistelse hos oss.

Mer om pool & gym

Restaurang

Bar & Biljard

I huvudbyggnaden finns en loungebar och ett aktivitetsrum med shuffleboard, foosball samt dart och biljard. En avslappnad plats för att samlas, prata och summera dagen tillsammans.

Övriga aktiviteter
FotbollsspelPromenad

Aktiviteter

Fyll på med upplevelser

Låt oss boka in en gruppstärkande aktivitet som avbrott i mötet. Här finns gott om ytor såväl ute som inne för umgänge och teambuildande aktiviteter. Missa inte ett besök i naturreservatet på udden. Här finns trevliga promenadstigar, ängar och historiska objekt såsom vikingalämningar och ett gravröse från järnåldern. Dessutom vackra bergsknallar och direktkontakt med skärgårdshavet.

Om naturreservatet

Konst & Arkitektur

Konst

I våra miljöer hittar du konstverk av mer eller mindre kända konstnärer. Omkring 700 verk i form av tavlor, skulpturer och mosaiker pryder området.

Flera gånger varje år byts konstutställningen i Caféet ut, allt för att erbjuda dig olika konstupplevelser till varje möte hos oss.

Aktuell konstutställning

Hotell

Parkering

Här finns en stor avgiftsfri parkeringsplats och dessutom fyra laddplatser för elbilar. Laddningen görs och betalas via appen Pair Recharge och ger mellan 11kW och 22kW.

Hitta hit

CERTIFIERINGAR

KRAV

För miljön och din upplevelses skull har vi KRAV-certifierat Runö Möten & Events restaurang. Det betyder att våra måltider har minst 20 % godkända livsmedel och att vi kontinuerligt arbetar för att minska vår klimatpåverkan.

CERTIFIERINGAR

SVANEN

Svanenmärkningen innebär att vi håller en genomgående låg energiförbrukning när det gäller driften av hotell- och konferensanläggningen. Vi minskar ständigt förbrukning av såväl vatten som kemikalier. Alla inköp är miljöanpassade och genomtänkt avfallssortering är en viktig del av miljöarbete.

Bild Webb Stående SafehotelsBild webb hjärtstartare vit 1920x1920

SÄKERHET

Din säkerhet under vistelsen

Personalen utbildar sig årligen inom brandsäkerhet och D-HLR för att ta hand om dig på bästa sätt, även om olyckan skulle vara framme. En defibrillator är placerad i receptionen som är bemannad dygnet runt.

För att säkerställa att vi gör bra saker har vi valt att kvalitetscertifiera oss genom flera ledande aktörer. Vi lever på så vis upp till Svenska Möten, Visita och IACCs hårda krav på hotell- och konferensanläggningar.

Läs om våra certifieringar här

ALLTID HOS OSS

Fairtrade

Vi väljer våra varor med hjärtat. Bland annat är kaffet vi serverar fairtade och bidrar med förbättring för odlare och anställdas levnadsvillkor.

Läs om våra partners & certifieringar här
Lobbybar (5)Kokböcker

Öppettider i receptionen

Bemanning dygnet runt

För din säkerhet är receptionen är bemannad dygnet runt, vi stöttar om olyckan skulle vara framme, tipsar om promenadvägar och hjälper dig med alla frågor kring vistelsen.

För stort som smått finns vi alltid här för dig. I receptionen finns dessutom små räddare i nöden, som tandborste, tandkräm, godsaker, ett smycke eller små presenter att ta med hem.

Melja receptionen

Något extra?

Fyll konferensen med mervärden. Din projektledare berättar om hur konferensens syfte kan nås genom nya infallsvinklar och grepp. Det kan till exempel vara en inspirerande föreläsare som belyser ett viktigt ämne, eller en rolig aktivitet som svetsar er samman. Bara fantasin sätter gränser.

Något extra?

Häng med på allt kul som händer hos oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Jag godkänner integritetspolicy