Partners & certifieringar

Genom samarbeten och certifieringar vill vi kvalitetssäkra vår mötesplats. Vi har valt att granskas och bedömas av ledande aktörer med krävande klassificeringssystem.

Certifieringar

KRAV

För miljön och din upplevelses skull har vi KRAV-certifierat Runö Möten & Events restaurang. Det betyder att alla våra måltider har minst 20 % godkända livsmedel, och att vi kontinuerligt arbetar för att minska vår klimatpåverkan.

KRAV-certifikat

Certifieringar

SVANEN

Svanenmärkningen innebär att vi håller en genomgående låg energiförbrukning när det gäller driften av konferensanläggningen. Vi minskar ständigt förbrukning av såväl vatten som kemikalier. Alla inköp är miljöanpassade och genomtänkt avfallssortering är en viktig del av miljöarbete.

Mer om märkningen

Partners

Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Runö Möten & Events är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga säkerhet– och kvalitetskrav. Vi är dessutom mötescertifierade och certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Mer om medlemskapet

Partners

Utvald av Svenska Möten

Att Runö Möten & Events är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens kvalitetssystem. Vi är helt enkelt proffs på att guida dig till bättre möten! Runö Möten & Events äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi miljömärkta och medlemmar i Visita.

Mer om Svenska Möten

Certifieringar

Vi är mötescertifierade av Svenska Möten

Att vara mötescertifierad av Svenska Möten innebär att medarbetare på vår anläggning har genomgått en omfattande utbildning med syfte att fungera som rådgivare genom hela boknings- och planeringsprocessen av möten och konferenser. Genom att certifiera våra medarbetare säkerställer vi att vi har den kunskap som krävs för att vi på bästa sätt ska guida dig som kund till bättre och mer effektfulla möten som uppfyller dina syften och mål.

Svenska Mötens klassificering

Partners

Visita

Visita är en bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen. Runö Möten & Events är medlemmar i Visita tillsammans med många andra hotell, restauranger, konferensanläggningar och turist- och eventföretag. Visita utbildar ständigt branschen och är ett stöd för oss som arbetsgivare. Det betyder vi har ett kollektivavtal och att anställda hos oss arbetar under schyssta villkor.

Mer om Visita

Certifieringar

Kranmärkt

Vi är kranmärkta, tar ställning för en bättre miljö och serverar och dricker färskt, nyttigt och lokalproducerat kranvatten istället för förpackat vatten. Inga förpackningar betyder inget avfall, inga transporter och inga utsläpp!

Mer om kranmärkningen

Partners

IACC

Vi är medlemmar i IACC, en internationell konferensorganisation med närmare 400 konferensanläggningar. Alla är utvalda och kvalitetstestade enligt IACCs krav och håller mycket hög kvalité och servicenivå. IACC Sweden är en ideell förening med ett 20-tal medlemmar och en naturlig partner för anläggningar och organisationer som vill utveckla och stärka sin position inom mötesindustrin.

Om IACC

certifieringar

IACC Green Star Certification

IACC:s egen miljöcertifiering. I Green Star kan konferensanläggningarna uppnå olika grader beroende på hur välutvecklat deras miljöarbete är. Runö stoltserar med en Guldnivå vilket betyder att vi uppfyller 85 % av IACCs kriterier.

Om IACC Green Star

Certifieringar

Säkerheten hos oss

För din säkerhet är receptionen är bemannad dygnet runt. Personalen utbildar sig årligen med hjälp av Safe Hotels, som säkerställer hög brandsäkerhet för både gäster och personal. De tränar oss dessutom i D-HLR för att rädda liv och göra Runö Möten & Events till en trygg mötesplats. Defibrillator är placerad i receptionen.

Safehotels Fire Certificate

Partners

Safehotels

På Runö Möten & Events har brandskyddsarbete högsta prioritet. Vi utbildar personal, dokumenterar och kontrollerar kontinuerligt det förebyggande brandskyddet på konferensanläggningen. En viktig del av arbetet är Safehotels Fire Certificate, som säkerställer hög brandsäkerhet för både gäster och personal.

Om Safehotels

Certifieringar

Hjärtstartare

För att rädda liv och vara en trygg mötesplats tränas vår personal årligen i D-HLR. Vi praktiserar hur en hjärtstartare fungerar och lär oss hjärt- och lungräddning. Vår defibrillator är placerad i receptionen och är framme hos dig inom någon minut om olyckan skulle vara framme.

Om safehotels

Avtalskunder

Välkommen som gäst hos oss

Söker du en samarbetspartner som kan hjälpa dig med allt från små sammanträden till större evenemang? Möjlighet att bli vår avtalskund finns alltid. Kontakta oss för ett passande avtalsförslag.
Vi är en ramavtalsleverantör till Statens inköpscentral. Hos oss kan du som avropande myndighet nyttja ditt ramavtal.

Till Avropa

Utvalda partners

 

Vi samarbetar med flera duktiga aktivitetsbolag kunniga på i olika områden. Företag som vet precis hur en aktivitet kan hjälpa er att nå syftet med mötet. Här har vi listat några av dem.

 

 

Samarbetspartners
  • Almgrens Buss
  • Strömma Kanalbolaget
  • More Activities
  • Out, Seglingsevenemang
  • ArtistTorget
  • Yogabolaget
  • Akazia
  • Vin & Finess
  • Activity