Konferens på en egen halvö

Boka

På en halvö i Södra Roslagens skärgård, bara 30 minuter från Stockholm och 40 minuter från Arlanda ligger platsen där stora möten händer.

Vi anser att alla möten är stora möten. Och då menar vi inte att ni måste vara många som träffas. Varje möte har som bekant en stor betydelse.

Genom våra certifierade mötesrådgivare och kunniga personal tar vi hand om varje möte, konferens och event med största engagemang och omsorg.

Brygga Spegelblank 4Natur Runöhallen (2)

mötesplatser

Inspirerande mötesmiljöer

Låt det traditionella mötesrummet kliva åt sidan. Här finns gott om plats för möten i inspirerande miljöer.

Inspirerande mötesmiljöer

LOKALER & MÖTESRUM

Rum för alla

Runö Möten & Events tar emot grupper på allt från en handfull personer till flera hundra mötesdeltagare. Det kan vara bra att veta att vi har mer än 220 bäddar och att en av våra lokaler, Runöhallen, kan ta emot upp till 600 sittande gäster. Sommartid och utomhus kan vi ta emot ännu större grupper.

Se våra lokaler & mötesrum

MÖTESPLANERING

Vi hjälper dig med mötet

Kom till oss och titta på de stora möjligheterna på Runö Möten & Events. Du guidas av någon av våra certifierade mötesrådgivare och ni går igenom faciliteter, tittar på unika behov och vilka förutsättningar som finns för ditt möte. Vill du ha en digital visning, slå en signal så löser vi det med.

Boka en visning

Konferensmåltider

Oavsett om du besöker oss en hel, en halv eller flera dagar så finns ett måltidspaket för dig.

Har ni rest på morgonen uppskattas förstås en smörgås vid ankomst och kanske behöver eftermiddagsfikat kryddas med extra energi innan en fysisk teambuildningaktivitet? Eller är fikapausen en aktivitet i sig, kanske på en klippa i skärgården?

Vad passar er? Tänk på att det ofta är i pausen tankarna får fart och nya idéer hittar fram.

Konferenslokal, dryckespaket och vissa aktiviteter bokas som tillval. Fråga oss så förgyller vi ditt möte på bästa sätt.

Helpension – övernattning och måltider för ett helt dygn
 • Förmiddagskaffe med smörgås/kaffebröd
 • Lunchbuffé
 • Eftermiddagskaffe med fikabuffé
 • 3-rätters konferensmiddag
 • Logi
 • Frukostbuffé

Mötesplanering

Värdefulla tips för lyckade möten

Låt vår personal bidra med all sin kunskap och erfarenhet från de stora events och små möten vi arrangerat hos oss. Klicka dig vidare till några tips till som hjälper dig i uppstarten, resten tar vi under resans gång.

Tips inför mötet

mötesplanering

Krydda vistelsen

En energishot till bensträckaren eller gemensam aktivitet. Sätten är många för att addera det lilla extra som ger energi, engagemang och glädje. Har du en idé? Annars hjälper vi dig gärna med förslag!

Krydda vistelsen

Konferens, möten & events

Fysiska & Digitala möten

Fysiskt, digitalt och hybrid. Här finns lokaler och lösningar för möten och events i alla dess former. I flera konferensrum finns redan bra teknik för digitala lösningar, när inte det räcker till gör vi ett paket anpassat för just ditt tillfälle.

Konferenserbjudanden
 • Vi var jättenöjda med allt! Lokalerna funkade toppen, all teknik funkade precis som vi ville, maten, fika och frukost var jättegott, in- och utcheckning smidigt och bemötande och service toppen. Så – väldigt nöjda rakt igenom! Tack!

  Kvickenstorpsskolan

 • Efter ett långt samarbete känner vi oss trygga med att först vända oss till Runö Möten & Events när vi vill lämna klassrummet. Vi vet att där finns stor flexibilitet och vilja att leverera mat, boende och konferens med högsta kvalitet. Bad och gym och närheten till naturen erbjuder snabb återhämtning under korta pauser i arbetet, ett verkligt plus.

  Margretelundsskolan

 • Ni sköter ert jobb så pass bra att jag kan sköta mitt lite bättre!

  GS – Facket för skogs-, trä- och grafisk bransch

 • Vi rekommenderar gärna Runö Möten & Events till andra. Här finns god mat, bra rum och bra lokaler.

  Kungliga Tekniska Högskolan

 • När det viktigaste är att bli förstådd för att få maximalt ut av sin konferens, utbildning eller sitt möte så är Runö Möten & Events klar 1:a i klassen. De vill alltid se till mitt, som kunds, bästa och har en underbar attityd. Allt från bokning, reception, restaurang och service är 100 %. Vi återkommer gärna och ofta!

  Wiström Coaching AB

Låter detta intressant?

Gör en bokningförfrågan