Exklusivt skolerbjudande

Gäller: Juni, augusti & vecka 44 år 2024

Pris: Från 656 kr/person

Konferens & Kick-off till specialpris

Arbetar du inom skolan? Vi har tagit fram ett riktigt förmånligt paketpris för den avslutande ”Tack för i år-konferensen”, den energigivande ”nu kickar vi igång året-träffen” eller arbetsmötet i höst.

Med ett naturnära läge, stor variation av lokaler, fin miljö ute & inne, god mat och en skön stämning skapas här många inspirerande möten.

Gör din bokning hos oss, så skapar vi ett lyckat arrangemang tillsammans.

BOKNINGSKOD: SKOLA2024

Dagkonferens från 656 kr *

Här möts ni i någon av våra luftiga lokaler, en ingår i paketpriset *. Pris 656 kr/person för ett dagkonferenspaket, då ingår förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe. Restaurangen är KRAV-certifierad och måltiderna serveras som buffé i vår huvudbyggnad.

Pris exklusive moms. *Gäller ej konferens i Runöhallen. Priset gäller konferenser i juni, augusti och vecka 44 2024, för andra tillfällen be om en exakt prisuppgift för aktuellt datum. Bokningskod: SKOLA2024

Konferens med övernattning

Ge er själva mer tid. Ta chansen till reflektion, tid att umgås, unna er lite extra. Kicka igång året tillsammans.

När ni bor kvar över natten ingår även middag, övernattning i enkelrum och en god frukost i paketet. Konferens med ett dygns helpension kostar från 1 952 kr/person.

 

Våra hotellhus ligger utspridda över kullen och har omkring 20 hotellrum i varje hus med vacker utsikt mot vatten eller ängar. Här har du chans att samla gruppen och kicka igång nya projekt.

Ingår i helpensionspaketet
  • Förmiddagskaffe
  • Lunchbuffé
  • Eftermiddagskaffe
  • Konferensmiddag
  • Logi
  • Frukostbuffé
  • Gratis WIFI
  • Fri parkering

restaurang

Måltiderna under din vistelse

Som gäst på Runö Möten & Events ser vi till att du trivs. Med kockar som rockar i köket och personal som älskar att stå värd för viktiga möten så tror vi inte att du blir besviken.

Restaurangen är KRAV-certifierad och erbjuder så bra och hållbara alternativ som möjligt. Frukost, lunch och fika serveras som buffé och middagen är en trerätters konferensmiddag. Självklart finns förslag på festmenyer och temabufféer för er som vill skapa en kväll utöver det vanliga. Varmt välkommen till oss!

Läs mer om Restaurangen

Aktiviteter

Kick-off med Teambuildning

Missa inte att boka en gruppstärkande aktivitet till mötet. Vill ni klura tillsammans inomhus kanske en Mystery Box passar, vill ni skapa något tillsammans – bygg en lådbil eller varför inte ta er ut i naturen med kajak, cykel eller båt. Fråga oss om tips!

Kontakta oss
Mötesrum i hotellhuset Smedangeuppaktivitet mamoryPausa under ekarnaRunö Möten & Events dubbelrum

Gäller: Juni, augusti & vecka 44 år 2024

Pris: Från 656 kr/person

Boka erbjudande

Låter detta intressant?

Gör en bokningförfrågan