Mat & Dryck

Boka

På Runö Möten & Events ger vi varje måltid stor omsorg, väl medvetna om hur viktig maten är för våra gäster. Vår kunniga personal har mat och dryck som en passion och vill ta med dig på en spännande kulinarisk resa.

Restaurangen är KRAV-certifierad och vi använder närproducerade och ekologiska råvaror så långt det är möjligt. Maten blir som bäst när kockarna är generösa med prima ingredienser.

Våra menyer

I restaurangen serverar vi frukost, lunch och fika från bufféer.
Lunchen har alltid en varmrätt plus ett vegetariskt alternativ samt sallad, soppa och hembakat bröd.
Middagarna i konferenspaketen består av tre rätter; förrätt, varmrätt och dessert.
Allt kring mat och dryck är väl genomtänkt för att följa de riktlinjer som är en del av KRAV- och Svanenmärkning. Dessutom har vi ett eget bageri där det mesta av det som serveras på fikabufféerna bakas.

Mat & Dryck

Restaurangen är hjärtat på Runö Möten & Events

I restaurangen avnjuts de flesta måltiderna. Intill ligger lobbybaren och caféet. Det är ofta här kvällen tar vid, nya och gamla kontakter knyts, idéer formas och roliga minnen skapas.

Mer om restaurangen
Cafe Middag 06Runohallen-middag-redo

RESTAURANG

Även för stora evenemang

En festkväll i caféet eller en galamiddag i Runöhallen, valen är många och valet är ditt. Låt oss visa dig runt för att hitta den perfekta platsen för din festmiddag.

Kontakta oss

restaurang

Specialkostvillkor

Det finns fyra anledningar till att vi arbetat fram villkor gällande specialkost. Nyfiken på varför och vad det innebär för dig som gäst?

Läs mer här

Låter detta intressant?

Gör en bokningförfrågan