Båthuset

Där Trälhavet möter Österskär och Näsudden ligger vår mötesplats på en vacker kulle. Vid strandkanten hittar du det rustika båthuset som bjuder in till fest och konferens i en jordnära miljö.

Vår Vid BåthusetBar Båthuset (1)

Båthuset

Mingellunch, dopfika eller födelsedagsfest

Hyr båthuset till ditt privata arrangemang och skapa en upplevelse i en helt unik miljö. Vi öppnar dörrarna för såväl företag och privatpersoner under årets inte allt för kalla månader.

Berätta för oss om dina önskemål så tar vi fram en offert anpassad helt efter dina önskemål. Vi står för mat, dryck, porslin och personal. Ni behöver bara njuta!

Bjud in till fest

Ett charmigt båthus som fräschats upp och blivit en liten oas vid inloppet från Trälhavet. Lokalen har ett stort fönster med utsikt mot vattnet, en bardisk och två långbord med plats för upp till 20 personer.

Eftersom huset inte är isolerat, har rinnande vatten eller värme blir varje tillfälle här unikt. Lokalen är rå och tillsammans hyr vi in eventuell utrusning du önskar för att skapa ditt speciella arrangemang.

Båtbrygga och flera sittgrupper utomhus bjuder in till trevligt mingel vid vattnet. Receptionen och WC ligger i huvudbyggnaden på andra sidan fårhagen.

Fest i Båthuset
  • Här serverar vi kalla bufféer och mingelmat
  • Bardisk
  • Två långbord
  • Plats för upp till 20 personer
Cafe (1)Brygga Höst

BÅTHUSET

För naturnära möten

I den här miljön ni ses under bar himmel eller i det mysiga Båthuset. Känslan av att vara i naturen får ni med på köpet!

Båthuset är en plats där möten av alla dess slag sker under avslappnade former. Här kommer du långt bort från invanda mönster med stora tv-skärmar och styrelsebord. Här är du i naturen, i det enkla.

Välkommen på konferens

Här finns två långbord med plats för upp till 20 personer. Lokalen har varken värme eller vatten och erbjuder en mer jordnära upplevelse än vårt ordinarie utbud.

När vädret tillåter kan vi duka upp för konferens. Då anpassas möbleringen efter ert antal. Självklart finns WiFi och behöver ni trots allt den sedvanliga konferensutrustningen finns den där för er.

Utanför hittar du flera sittgrupper, en brygga och en liten strand. Fårhagen och eventhallen ligger på andra sidan stigen och naturreservatet bara ett stenkast bort.

Konferens i Båthuset
  • WiFi
  • Konferensutrustning vid behov
  • Två långbord
  • Bardisk
  • 30 kvm

Natur

Välkommen till vår halvö

Lägg ut från bryggan och utforska skärgården, en aktivitet alla älskar! Stannar ni på land finns flera sittgrupper utanför Båthuset och en minde strand. Fårhagen och eventhallen ligger på andra sidan stigen och naturreservatet bara ett stenkast bort.

Naturreservatet Näsudden ligger som en tunga ut i Trälhavet, en fantastiskt vacker plats för Walk and Talks och energigivande stunder.