Aktiviteter i naturen

Passa på och njut av vår fantastiska natur! Under din vistelse på vår halvö rekommenderar vi inte bara en morgonpromenad på udden. Boka gärna en spännande aktivitet för hela gruppen.

KajakSUP Bra

kajak & SUP

Strax över havsytan

För en riktigt nära skärgårdsupplevelse! Boka kajaker eller SUP:ar till hela gruppen.

Intill strandkanten ligger ett Båthuset där ni kan inta ert fika före avfärd.

Segla

Till havs!

Oavsett om du är en van seglare eller inte så är detta en utmanande och fantastisk aktivitet. Hissa seglen och bege er ut i vår vackra skärgård. Aktiviteten går att kombinera i oändlighet med RIB båtar, lagaktiviteter, ett häftigt match race och mycket mer.

Be om en offert
Segway 002Cykla

Rörelse

Mountainbike quiz

Ett fartfyllt arrangemang för er som suktar efter frisk luft i kombination med ett tävlingsmoment. Med hjälp av karta och kompass cyklar ni med mountainbike och söker upp ett antal platser där olika lurigheter och utmaningar väntar. Vill ni inte tävla går det minst lika bra att ge er ut på cykel eller segway – bara för skojs skull.

Näsudden Vår (8)RIB SeaSafari (2)

RIB-turer

Upplev skärgården

Med vind i håret och pirr i magen tar vi er med på en tur i Stockholms norra skärgård. Att åka RIB är att bli serverad en härlig naturupplevelse. Den friska fartvinden, närheten till vattnet samt den fantastiska naturen är vad RIB handlar om. Resmålet kan kanske vara en sälsafari i de yttre havsbanden eller så stannar vi för lunch eller champagne och färska jordgubbar på en solvarm klippa. Vilket val det än blir får ni en minnesrik tur som alla kommer att prata om.

Aktiviteter ute

Naturpromenad

Upplev vårt vackra Näsudden! Den lilla slingan är cirka 3 km lång och mycket promenadvänlig. Bäst utsikt över trälhavet får ni från klipporna lite längre ut på udden.

Laserlerduveskytte (3)Aktivitetsfält Team

Aktiviteter ute

För er som älskar att tävla

Utmana er individuellt eller i grupp. Varför inte prova den fartfyllda aktiviteten Mästarnas Mästare eller att skjuta lerduvor? Nästan som om på riktigt, fast med bössor ombyggda med avancerad laserteknik. En 100 % säker och miljövänlig aktivitet där skyttar och åskådare ser träffar och poäng i realtid. Fungerar utmärkt på de fantastiska ytorna omkring oss!

Låter detta intressant?

Gör en bokningförfrågan