Prata med våra experter

Hör av dig direkt till mig så hjälper jag dig vidare.

 • Bokning
 • Marianne
 • 08-555 380 00
 • Maila mig
 • Addera mer till pausen

  Aktivitetsfältet
  Låna en fotboll eller varför inte ett kubbspel i pausen. Aktivitetsfältet har plats för fler grupper och inbjuder till lek och rörelse i alla former.

  Boule
  Runt hörnet från lobbybaren ligger en boulebanan, där man enkelt avrundar arbetsdagen på ett avslappnat och lekfullt sätt. Kan du reglerna själv är det bara att låna utrusningen i receptionen och sätta igång. Vill du däremot lära dig på riktigt, hör du av dig innan du kommer. Då kan vi hyra in en instruktör och kanske duka upp lite franska delikatesser till?

  Naturstigar
  Hela udden är full av natursköna platser för inspirerande pauser. Många av stigarna är anpassade för alla, så även den med ostadiga ben kan uppleva naturreservatet. Näsudden bjuder på små stenstränder, klippor och flera höjder med vacker utsikt över Trälhavet, Österskär, Täljö och Svinningelandet. En av de lättaste promenadstigarna är tre kilometer lång från huvudbyggnaden och tillbaka, låna gärna med dig ett par stavar på promenaden.

  Frisbeegolf
  Bland våra hotell- och konferenshus har vi placerat ut ett antal korgar för Frisbeegolf.

  Dart & Biljard
  Vågar du utmana dina kollegor efter middagen?

  Shuffleboard & Fotbollspel
  En trappa ner från reception och lobby finns ett aktivitetsrum med darttavla, biljard, Shuffleboard, fotbollsspel och tv och.

  Pool & Gym
  Ett 100 kvm stort gym med utsikt över inloppet till Åkersberga och en pool med bubbelsektion ligger vägg i vägg med eventhallen. Missa inte det!