Servis med gästen i fokus

Runö Möten & Events ligger inbäddad på en egen halvö i Åkersberga, 30 minuter från Stockholm och 40 minuter från Arlanda. Här finns 220 hotellrum, en eventhall på 800 kvm, 9 gästhus och ett 30-tal mötesrum. Dessutom poolhus, bastu, gym och fantastiska omgivningar. Runö Möten & Events är miljömärka enligt Svanen. 

Vi söker extra personal – en servis med gästen i fokus

Vi söker dig som tycker om att jobba med olika möten och gäster. Vi arbetar efter devisen att ”Alla möten är stora möten”. Vi har många gäster som är återkommande och olika arrangemang i vår eventhall som skiftar från dag till dag. Som extra på Runö Möten & Events kan man få jobba frukost, lunch och middag samt mingel. Större events med bords- och fatservering förekommer flera gånger per månad.

Vi tror att du:
• Har en utbildning inom hotell- och restaurang eller erfarenhet.
• Alltid fokus på gästen och viljan att ge service är stor.
• Är ansvarsfull och kan arbeta självständigt såväl som i grupp.

Vi erbjuder:
• Ett omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik.
• Härlig skärgårdsmiljö och trevliga arbetskompisar.

Vi ligger ca 2,5 km från allmänna kommunikationer och arbetstiderna är varierande, varför det är en fördel om du har tillgång till egen bil.

Vill du veta mer om våra verksamheter se www.runo.se. Runö Möten & Events är en del av den Ideella föreningen LOs Folkhögskola Runö. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Har du frågor?
Kontakta restaurangchef Ann-Sofie Janson, tel: 08-555 380 33, e-post: ann-sofie.janson@runo.se
Facklig representant för Kommunal är José Rocha, tel: 08-555 380 00, e-post: jose.rocha@runo.se 

Välkommen med din ansökan
Har du de kvalifikationer vi efterfrågar ser vi fram emot din ansökan i form av ett personligt brev och CV till Ann-Sofie Janson. Ange ”Extra Servis” på ärenderaden.

”Jag samtycker i samband med min ansökan till att Runö Möten & Events får nyttja mina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.” Läs mer om vår integritetspolicy här.