hotell boendehus ek grönska

Snabbfakta

  • Egen halvö med ångbåtsbrygga.
  • Eget naturreservat, 40 hektar mark.
  • 1 eventhall om 800 kvm för upp till 600 sittande gäster.
  • 9 gästhus med totalt 220 gästrum och 244 bäddar, fördelat på 196 enkelrum och 24 dubbelrum.
  • Ca 30 mötesrum.
  • Mer än 700 svenska konstverk; en av Sveriges största privata konstsamlingar.
  • Restauranger och ett stort café.
  • Poolhus, gym, bastu, bibliotek och fantastiska omgivningar med möjligheter till utomhusarrangemang.
  • Överallt tillgång till trådlöst nätverk.
  • Bara 30 minuter från Stockholm och 40 minuter från Arlanda.

En komplett liten hotellby till konferensen

Runö har 244 bäddar fördelade på nio gästhus. Du bor i en mysig och harmonisk miljö med bykänsla. Stillheten under konferensen eller eventet finns alltid inom räckhåll samtidigt som samvaron och gemenskapen är påtaglig.

Varje gästhus har ett sällskapsrum eller en konferenslokal där mindre mötesgrupper kan mötas mer avskilt. Är ni upp till 20 personer kan vi erbjuda konferens och boende i ett och samma hus.

Hotell med arkitektonisk profil

Runös tegelbyggnader vittnar om femtiotalets omsorgsfulla, idag klassiska arkitektur. Ett välbevarat yttre kompletteras med invändigt nyrenoverade och inredda rum och lokaler, allt i modernt 50-tal med ljusa och lugna färger.

Mer än en reception

I receptionen hittar du de mest karakteristiska delarna av Runös välbevarade 50-talsarkitektur. Här tar vi emot dig vid ankomst och finns sedan med dig under din vistelse. Receptionen rymmer en liten presentshop, med allt från Fairtradechoklad, leksaker, smycken, vår egen härgjorda marmelad, praliner till vacker keramik från lokala keramiker.

Det är här lånar du badkläder, cyklar och gåstavar. I receptionen tipsar vi också om de bästa promenadstråken i vårt naturreservat och olika badplatser som du kan upptäcka.

På Runö är du i trygga händer. Vi har personal som är utbildad i såväl brandsäkerhet som hjärt- och lungräddning (D-HLR). Självklart har vi också en defibrillator på plats.

Roliga aktiviteter som ger nya idéer

En cykeltur eller promenad i vårt naturreservat är ett naturligt avbrott under konferensen eller eventet som rekommenderas till alla. Den härliga skärgårdsmiljön öppnar ditt sinne och fyller dig med kraft. På Runö finns också roliga lek- och spelmöjligheter. En trappa ner i huvudbyggnaden har vi samlat kluriga brädspel tillsammans med ett biljardbord. Sommartid finns möjligheten att spela såväl brännboll som fotboll, frisbeegolf och boule.

Fråga oss, så kan vi föreslå fler aktiviteter. Att ha riktigt roligt under en konferens och ett event ger mer än bara skratt. Det är ofta i dessa stunder som nya idéer växer fram och relationsband stärks.

Kontakt

Har du några frågor eller vill du göra en reservation? Boka direkt här eller kontakta oss på 08-555 380 00 eller info@runo.se.