Välkommen!

Välkommen som gäst hos oss på Runö Möten & Events! Under din vistelse finns några saker du säkert vill veta. Här har vi samlat en del, tveka inte att höra av dig om du funder över något annat. Hoppas du ska trivas – vi ses!

hitta hos oss

Områdeskarta

Mitt på Näsuddens halvö ligger vår hotell- och konferensanläggning vackert beläget med utsikt över naturen. I huvudbyggnaden hittar du reception, bar, café, restaurang och flera konferenslokaler. På vår kulle finns dessutom hotell, en eventlokal, pool & gym, konferenshus och flera ytor olika för aktiviteter.

Öppna kartan

Hotelll

In & Utcheck

Från kl. 15:00 har du tillgång till ditt hotellrum och vi vill att du har lämnat ditt rum senast kl. 10:00 på avresedagen.

Alla rum är rökfria, vi hänvisar till anvisad plats på gården utanför huvudbyggnaden.

Restaurang

Måltider

Grupper äter lunch och middag tillsammans på avtalad tid. Frukostbuffén står framdukad 07:00 – 08:30 på vardagar och 08:00 – 09:30 på helger om inget annat är avtalat.

Lobbybar (5)Kokböcker

receptionen

Här finns allt du behöver

Receptionen är bemannad dygnet runt, vi hjälper dig med såväl stort som smått. Behöver en reservation förändras eller söker du en tekniker. Tveka inte att höra av dig.

Slå 9 på rumstelefonen eller 08-555 380 00 så hjälper vi dig.

Här finns dessutom små räddare i nöden, som tandborste, tandkräm ett smycke eller små presenter att ta med hem.

Melja receptionen

Hotell

Pool & Gym

Du har fritt inträde till pool, bastu och gym under din vistelse hos oss. Du kommer in med din hotellrumsnyckel. Handduk finns i omklädningsrummet. Ordinarie öppettider är 05:30 – 09:00 & 12:00 – 22:00, i receptionen hittar du information om avvikande öppettider.

Mer om pool & gym

Restaurang

Barens öppettider

Mellan 16:00 och 23:30 är baren öppen. En avslappnad plats för att samlas, prata och summera dagen tillsammans med dina vänner.

Vinlista & dryckespaket

Konst & Arkitektur

Konst

I alla våra miljöer finner du konstverk av mer eller mindre kända konstnärer. Omkring 700 verk i form av tavlor, skulpturer och mosaiker pryder området.

Flera gånger varje år byts konstutställningen i Cafét ut, allt för att erbjuda dig olika konstupplevelser till varje möte hos oss.

Aktuell konstutställning

Hotell

Parkering

Den den stora parkeringen är avgiftsfri och plats finns för fyra elbilar. Laddningen görs via appen Pair Recharge och ger mellan 11kW och 22kW.

Hitta hit

SÄKERHET

Din säkerhet under vistelsen

Receptionen är bemannad dygnet runt med personal som årligen utbildar sin inom brandsäkerhet och D-HLR. En defibrillator är placerad i receptionen.

Se över dina utrymningsvägar, uppsamlingsplats är utanför den stora byggnaden Runöhallen.

FotbollsspelPanorama4 Fotboll Ret

Aktiviteter

Händer i pausen

Inte bokat någon teambuilding? Det finns ändå gott om saker ni kan göra för att umgås i pausen. En promenad i naturreservatet, spela boule, kubb, dart shuffleboard eller besök vår lobbybar tillsammans.

Fria aktiviteter

Natur

Näsuddens naturreservat

Missa inte ett besök i naturreservatet på udden. Här finns trevliga promenadstigar, ängar och historiska objekt såsom vikingalämningar och ett gravröse från järnåldern. Dessutom vackra bergsknallar och direktkontakt med skärgårdshavet.

Näsuddens naturreservat

Du gör avtryck

Vi gör våra val med miljöns bästa i åtanke. Som exempel städar och byter vi inte handdukar på hotellrummet om du stannar fler nätter. Självklart ska du trivas hos oss och vill du att vi ser till ditt rum, tveka inte att höra av dig.

Under din vistelse hos oss hoppas vi att även du tänker på din miljöpåverkan. Det kan handla om allt från att släcka lampan, inte ta mer mat än den du äter upp, vara sparsam med vattnet och inte fylla kaffekoppen till bredden, om du inte är väldigt sugen förstås.

En gemensam insats för miljön
  • Förboka gemensam transport
  • Minska matsvinnet, ät så mycket du vill men lämna så lite du kan
  • Släck lamporna när du lämnar rummet
  • Dra ur kontakten när mobil & laptop är färdigladdade
  • Vi städar hotellrummen efter din avresa

Något extra?

Fyll konferensen med mervärden. Din projektledare berättar om hur konferensens syfte kan nås genom nya infallsvinklar och grepp. Det kan till exempel vara en inspirerande föreläsare som belyser ett viktigt ämne, eller en rolig aktivitet som svetsar er samman. Bara fantasin sätter gränser.

Något extra?

Häng med på allt kul som händer hos oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Jag godkänner integritetspolicy