Välkommen!

Välkommen som gäst hos oss på Runö Möten & Events! Under din vistelse hos oss finns några saker du säkert vill veta.

hitta hos oss

Områdeskarta

Mitt på Näsuddens halvö ligger vår hotell- och konferensanläggning vackert beläget med utsikt över naturen. I huvudbyggnaden hittar du reception, bar, café, restaurang och flera konferenslokaler. På vår kulle finns dessutom hotell, en eventlokal, pool & gym, konferenshus och flera ytor olika för aktiviteter.

Öppna kartan

Hotelll

In & Utcheck

Från kl. 15:00 har du tillgång till ditt hotellrum och vi vill att du har lämnat ditt rum senast kl. 10:00 på avresedagen.

Restaurang

Måltider

Grupper äter lunch och middag tillsammans på avtalad tid. Frukostbuffén står framdukad 07:00 – 08:30 på vardagar och 08:00 – 09:30 på helger.

Lobbybar (5)Kokböcker

receptionen

Här finns allt du behöver

Receptionen är bemannad dygnet runt, vi hjälper dig med såväl stort som smått. Behöver en reservation förändras eller söker du en tekniker. Tveka inte att höra av dig.

Slå 9 på rumstelefonen eller 08-555 380 00 så hjälper vi dig.

Här finns dessutom små räddare i nöden, som tandborste, tandkräm ett smycke eller små presenter att ta med hem.

Kontakta oss

Hotelll

Pool & Gym

Pool & Gym är öppet mellan 06:00 – 09:00 & 12:00 – 22:00. Mellan vecka 25 och 38 kommer vi renovera poolen och håller därför stängt.

Restaurang

Barens öppettider

Mellan 16:00 och 23:30 är baren öppen. En avslappnad plats för att samlas, prata och summera dagen tillsammans med dina vänner.

FotbollsspelPanorama4 Fotboll Ret

Aktiviteter

Händer i pausen

Inte bokat någon teambuilding? Det finns ändå gott om saker ni kan göra för att umgås i pausen. En promenad i naturreservatet, spela boule, kubb, dart shuffleboard eller besök vår lobbybar tillsammans.

Du gör avtryck

Vi gör våra val med miljöns bästa i åtanke. Som exempel städar och byter vi inte handdukar på hotellrummet om du stannar fler nätter. Självklart ska du trivas hos oss och vill du att vi ser till ditt rum, tveka inte att höra av dig.

Under din vistelse hos oss hoppas vi att även du tänker på din miljöpåverkan. Det kan handla om allt från att släcka lampan, inte ta mer mat än den du äter upp, vara sparsam med vattnet och inte fylla kaffekoppen till bredden, om du inte är väldigt sugen förstås.

En gemensam insats för miljön
  • Förboka gemensam transport
  • Minska matsvinnet, ät så mycket du vill men lämna så lite du kan
  • Släck lamporna när du lämnar rummet
  • Dra ur kontakten när mobil & laptop är färdigladdade
  • Vi städar hotellrummen efter din avresa

Något extra?

Fyll konferensen med mervärden. Din projektledare berättar om hur konferensens syfte kan nås genom nya infallsvinklar och grepp. Det kan till exempel vara en inspirerande föreläsare som belyser ett viktigt ämne, eller en rolig aktivitet som svetsar er samman. Bara fantasin sätter gränser.

Något extra?