Konferenslokal Smeden

Nyrenoverade konferenslokaler

I och med renoveringen av konferenslokalerna i hotellhuset Smeden har vi ökat utbudet av lokaler för de mindre, mer privata mötena. Huset som hyser boende för 20 personer i enkelrum har numera tre riktigt fina lokaler.

Läs mer

Business Österåker 2016

Näringslivsmässa i Runöhallen. Årets upplaga av Business Österåker blev minst lika uppskattad som sina tre föregångare. Dagen inleddes med ett frukostseminarium av Günter Mårder.

Läs mer
Christina Henrysson & Abbe Ocean

Aktuell konstutställning

Vernissage på tisdag – samma tid – nya konstnärer. I vårt café hänger nu konst skapade av Christina Henrysson & Abbe Ocean. Välkomna!

Läs mer
Leif Tjerned

Leif Tjerned

Nyhängt! Leif Tjerneds konstverk finner ni i vårt café fram till den 4 november. Hans retroperspektiva utställning har vi fått låna från Edsviks Konsthall. Leifs konstnärskap präglas av influenser från de stora popkonstnärerna och som funnit sitt unika språk i de monumentala verk som påminner om nattpromenader genom storstadsmiljöer med dess neonbelysning.

Läs mer
Reco

Rekommenderat företag

Vårt mål är att alla som gästar Runö ska vara helt nöjda med vistelsen hos oss. Så nöjda att de kommer tillbaka och rekommenderar Runö för andra. För att ta reda på hur våra gäster upplever oss använder vi oss av en oberoende rekommendationssajt – Reco.

Läs mer

Föreläsning om digitaliseringen

På årets Näringslivsmässa har du möjlighet att lyssna på Günter Mårders föreläsning om hur digitaliseringen påverkar ditt företag.

Läs mer
Julmiddag i restaurangen på Runö

Julmiddag

Njut av julens smaker i vår fantastiska femrättersmeny. Våra dedikerade kockar älskar att överträffa förväntningarna. Till jul tillför de därför lite spännande smaker som hör julen till och har tagit fram en julinspirerad meny istället för det traditionella julbordet.

Läs mer
Näringslivsmässa i Runöhallen

Business Österåker 2016

Fredagen den 11 november står vi värd för näringslivsmässan Business Österåker. En mässa som skapar möten och affärer mellan företagare.

Läs mer
Mötespaket Large

Large

I konferenspaket large har vi fyllt er vistelse med lite extra av allt. Vi bjuder bland annat på resan hit, ett Poolpaket de luxe och en fantastisk fyrarätters konferensmiddag. Ett 24 timmarsmöte för er som verkligen vill luta er tillbaka och låta tankarna från mötet sjunka in och ventileras med gruppen under avslappnade former. •  Buss […]

Läs mer