Mot 2021 med CovidClean diplomet säkrat

Med blicken mot 2021

Efter ett år fyllt med nya upplevelser och lärdomar och nu står vi mer än redo att bjuda in till säkra möten av alla de slag. Vi längtar efter att återigen känna energin från era möten i våra byggnader. Nyfiket undrar vi om ni kommer i små eller stora grupper, om ni väljer att fylla era dagar med roliga aktiviteter eller fokuserade strategimöten.

Läs mer
Camilla berättar

Videohälsning

Platschef Camilla Bäckström ger en liten inblick i hur hon känner för att driva en konferensanläggning i pandemitider.

Läs mer

Ensam julgran söker klappar

Hjälp oss att sprida julglädje till de som behöver den mest. Lämna din julgåva under vår gran så ser vi till att den kommer ett barn i vår närhet till glädje.

Läs mer

Butik Kalcit

Fredag den 20 november kommer Åkersbergas mysiga nytillskott Butik Kalcit till oss och visar upp delar av sortimentet i form av en pop-up shop.

Läs mer

Julkransar från Gillmyra Blomster

Fredagen den 4 december mellan 17.30 och 19.30 säljer Sofia säljer kransar och juldekorationer från sin egen blomsterdesignstudio. Välkommen till oss!

Läs mer
nyheter till lunch och middagar i erstaurangen

Lunch & middag i ny tappning

Restaurangen öppnar upp för drop-in gäster till fredagslunchen. Dessutom bjuder vi in till flera temamiddagar i höst.

Läs mer
Boksignering Blomster & Bakverk

Boksignering & Fredagslunch

Missa inte detta tillfälle till ett signerat exemplar av Annelie Andersson receptbok fylld av fantastiska recept och vackra bilder.

Läs mer
Möts i Runöhallen

Små möten – Stora resultat

Hösten är tiden då planer smids, idéer genomförs och många av oss arbetar för högtryck. När världen kring oss gungar till är det viktigt att du fortsätter att hålla balansen. Att hålla fokus och energinivån uppe gör stor skillnad för resultatet. Vårt bästa tips för att uppnå resultat är förstås att ses. Boka in ett möte, öga mot öga med dina kollegor redan idag.

Läs mer
möten utomhus

Nya sätt att mötas

Båthuskonferens eller grillmiddag på terrassen? Miljön på vår halvö inbjuder verkligen till rörelse och luftiga sätt att mötas. Dessutom gör vår storlek att det finns alla möjligheter till luftiga möbleringar både ute och inne.

Läs mer