Vi söker en fastighetsskötare

I arbetet som fastighetsskötare på Runö utför vi de flesta förekommande fastighetsarbetena i egen regi, allt ifrån trädgårdsskötsel till vvs-jobb och service till verksamheten.

Läs mer

Båthuset

Utecaféet Båthuset säljer fikabröd och goda smörgåsar till er som gästar vår vackra udde. Nu är Båthuset stängt och öppnar igen helgen den 14 & 15 augusti.

Läs mer
reception Runö Möten & Events

Extrapersonal till receptionen

Har du erfarenhet av hotellbranschen, är serviceinriktad, sprudlar av energi och vill arbeta extra i vår reception?

Läs mer
vi rekryterar husfru

Husfru

Vi rekryterar! Just nu söker vi en husfru som har sprudlande energi och servicen i sitt hjärta. Vi söker dig som har ett öga för kvalitét och detaljer, ett ledarskap med driv och värme, ett strukturerat arbetssätt och är en stark lagspelare.

Läs mer
syren

Sommaren hos oss

Vi har personal på plats hela sommaren som hjälper dig att planera för framtiden. Vi ser till att ni får till ett bra möte, en middag eller kanske en aktivitet med kollegorna.
Du når oss enklast via e-post på info@runo.se

Läs mer

Möte i eget hus

I flera av våra hotellhus kan du träffas avskilt, med mötesrum i olika stilar, för olika tillfällen. Mötesplatsen är belägen mitt i naturen. På en höjd med utsikt över ängarna, havet och naturreservatet. En känsla av lugn, fokus och stimulans omfamnar oss och lämnar ett bra avtryck på de möten som sker här.

Läs mer

Ny teknik för videomöten

När ni vill mötas med fysisk distans erbjuder vi ny teknik för att göra ditt videomöte bättre och mer levande.

Läs mer
nyheter till lunch och middagar i erstaurangen

Händer i restaurangen

Välkommen på lunch, middag eller brunch! Restaurangen erbjuder lunch för 130 kr varje fredag. Dessutom blir det flertalet temamiddagar och andra evenemang under våren.

Läs mer