Alla möten är stora möten

För oss är alla möten stora möten. Och då menar vi inte att ni måste vara många som träffas. Vi tar hand om varje möte, konferens och event med största engagemang och omsorg.

Storheten handlar också om platsen där mötet äger rum. På Runö upplever du fantastisk skärgårdsnatur, en unik konstsamling och nya utställningar av dagens konstnärer. Du vistas på en historisk plats där många stora och betydelsefulla beslut fattats.

Även när ni är riktigt många

Runö tar emot grupper på allt från en handfull personer till flera hundra mötesdeltagare. Det kan vara bra att veta att vi har mer än 220 bäddar och att en av våra lokaler, Runöhallen, kan ta emot upp till 600 sittande gäster. Sommartid och utomhus kan vi ta emot ännu större grupper.

Du får hjälp hela vägen

Våra projektledare står redo att göra ditt möte till en fullträff. Genom sin långa erfarenhet hittar de lösningar på alla utmaningar och strävar efter att nästa konferens blir den bästa någonsin. Väl på plats har du en möteskoordinator till hands, som tryggt tar hand om alla små detaljer så att konferensen flyter friktionsfritt.

Våra mötesrum

På Runö finns omkring 30 mötesrum i olika storlekar och med olika profil. Från små och personliga mötesrum och styrelserum till generösa konferenslokaler och en storslagen eventhall. Läs mer här.

Kontakta oss. Första steget mot en lyckad konferens

Kanske är du en rutinerad gäst på Runö och vet precis vad du vill ha – hör av dig så bokar vi direkt. Behöver du vägledning eller inspiration inför konferensen så är någon av våra projektledare redo att hjälpa dig. Ring, skicka e-post eller gör en bokningsförfrågan så är vi igång.

Snabbfakta

  • Egen halvö med ångbåtsbrygga
  • 228 bäddar
  • 1 eventhall om 800 kvm
  • Ca 30 mötesrum
  • Restauranger och ett stort café
  • Poolhus, gym och bastu