Konstlunch 8 maj

När: 8 maj 11:30 - 13:30

Pris: 175 kr

Konstlunch

Vi ruvar på en av Sveriges större konstsamlingar. Konsten är en lika självklar del i vistelsen hos oss som mötet mellan människor, måltider och upplevelser.

Den 8 maj bjuder vi in till en visning av konsten i samband med Fredagslunchen. Pris 175 kr

Lunchen serveras klockan 11.30 och vid 12.30 startar konstvisningen. Vi fokuserar på verken i huvudbyggnaden och Björn Wessmans utställning som hänger i caféet under den här perioden. Sedan 2009 har vi visat temporära utställningar i caféet flera gånger per år och detta är faktiskt vår 100:e utställning.

Konstvisning

Upplev mötet med konsten

Här finns bl.a. 22 oljemålningar av Sven X:et Erixon, oljor och litografier av Albert Amelin, keramiska verk av Ulla & Gustav Kraitz, bronsrelief av Carl Eldh, oljemålning av Hilding Linnqvist. Ett litet konstmuseum, ”Tre rum med produkter” signerat Elis Eriksson. Och mycket mycket mer. Dessutom utökar vi årligen vår konstsamling med inköp av verk från våra utställningar.

Konst & arkitektur

Konstvisning

Konstlunch 8 maj kl. 11:30

Vi börjar med lunch och avslutar med visning av konsten. Boka genom att ringa 08-555 380 00 eller via e-post till receptionen@runo.se. Pris 175 kr/person.

Boka din konstlunch här

Restaurang

Fredagslunchen

Fredagslunchen består av två varmrätter varav en är vegetarisk. På buffén finns dessutom soppa och hembakat bröd. Aktuell meny för den 8 maj hittar du här samma vecka.

Meny Fredagslunchen

konstvisning

Fler visningar

Under våren kommer fler konstvisningar att hållas med olika inriktning. Håll utkik här på hemsidan för nya datum!

Erbjudanden
Konstvisning av konsten på Runö Möten & Evenrs

När: 8 maj 11:30 - 13:30

Pris: 175 kr

Boka erbjudande

Låter detta intressant?

Gör en bokningförfrågan