Gäller: Utvalda dagar 2024

Pris: Från 2 139 kr/rum

Övernattning på naturskön halvö

På Runö Möten & Events checkar du in och kopplar av. Krydda vardagen med god mat, pool & gym och sköna promenader på vackra Näsudden.

Senior VIP

Hotellpaket från 2 139 kr/rum

Måndagar till torsdagar kan du boka din egen minisemester på vår fina halvö. Här kryddar du vardagen med god mat, pool & gym och sköna promenader i naturreservatet.

Lediga datum och pris

Senior VIP

Välkomstfika

Njut av en trevlig fikabuffé i vårt nyrenoverade Café. Buffén serveras mellan 14.30-15.30.

Aktiviteter

Spendera eftermiddagen utomhus i det fina naturreservatet på udden. Här vandrar du runt i den vackra naturen på stigar, över ängar och kanske även klipporna vid havet?

Du har fri tillgång till bastu, pool och gym och är välkommen att låna boule, kubbspel, frisbees, gåstavar etc. i receptionen. Intill lobbybaren finns dessutom ett aktivitetsrum med bland annat shuffleboard.

Middag

Kvällens middag serveras i restaurangen. Den dukas fram som en buffé med kockens val av en förrätt, varmrätt och dessert. Missa inte att vi har vinpaket med speciellt framtagna viner för kvällens meny.

Övernattning & frukost

Efter en god natts sömn dukar vi fram en stor frukostbuffé som avslut på din vistelse hos oss. Vill du stanna längre, hör bara av dig!

Pris

Klicka på BOKA-knappen för tillgängliga datum med aktuellt pris.

Det här ingår alltid
  • Fikabuffé
  • Tillgång till fria aktiviteter
  • Trerätters buffémiddag
  • Övernattning
  • Frukostbuffé

Näsuddens Naturreservat

Välkommen till vår halvö

Precis intill hotell och konferensanläggningen ligger Näsuddens naturreservat. Här är finns en mängd olika naturtyper och småmiljöer. Strandängar, hällmarkstallskog, lundartad blandlövskog och öppnare partier från tidigare åker- och slåtterbruk. Promenera bland djur och vacker natur på stigar ut till Trälhavet eller de tillrättalagda promenadstråken som finns över delar av udden.

Mer om naturreservatet
restaurangen på Runö Möten & Events

Gäller: Utvalda dagar 2024

Pris: Från 2 139 kr/rum

Boka erbjudande

Låter detta intressant?

Gör en bokningförfrågan